سه شنبه ، 20 آذر ، 1397

کد خبر: 492   |  دفعات بازدید : 38   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

غرفه مشاوره و غربالگری ویروس HIV در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

14 آذر, 1397
غرفه مشاوره و غربالگری ویروس HIV در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

ما هم برای آگاهی از سلامت خود آزمایش HIV دادیم.

مرکز مشاوره، بهداشت و درمان با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان و  با هدف غربالگری و آگاه‌سازی دانشجویان و در راستای بهبود و سلامت جامعه در رابطه با بیماری ایدز و پیشگیری از  ویروس HIV، در روز یکشنبه مورخ 11 آذر 97  غرفه‌ مشاوره و غربالگری در این زمینه برپا کردند.

در این غرفه که باحضور کارشناس و مسئول بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون برپا شد، آزمایش HIV برای  156 نفر از دانشجویان انجام گرفت.

لازم به ذکر است علاوه بر انجام تست HIV ، به سؤالات متعدد دانشجویان پاسخ داده و پمفلت هایی با این موضوع توزیع شد.
غرفه مشاوره و غربالگری ویروس HIV در دانشگاه سلمان فارسی کازرونغرفه مشاوره و غربالگری ویروس HIV در دانشگاه سلمان فارسی کازرون