سه شنبه ، 20 آذر ، 1397

کد خبر: 493   |  دفعات بازدید : 47   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 آذر, 1397
پیشگیری، درمان و خود مراقبتی و تغذیه سالم

به مناسبت هفته خود مراقبتی و هفته دیابت مرکز مشاوره، بهداشت و درمان با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان در روز یکشنبه مورخ 11 آذر 97 اقدام به برپایی غرفه ای با موضوع تغذیه سالم و پیشگیری از دیابت نمود.

با استقرار این غرفه در محوطه ورودی دانشگاه بازدید کنندگان (اساتید، دانشجویان و کارمندان) در راستای ارتقای سلامت جسم خود خدمات غربالگری (تست رایگان قند خون، اندازه گیری قد و وزن، محاسبه نمایه توده بدنی، مشاوره تغذیه و مکمل یاری ویتامین دی) با حضور خانم معینی کارشناس سازمان هلال احمر شهرستان کازرون و خانم شاه امیری کارشناس تغذیه دریافت نمودند.

در این مراسم ضمن اهدای بروشورهای آموزشی با موضوع  دیابت و تغذیه،   به کارکنان و دانشجویان دانشگاه، با تغذیه سالم از آنان پذیرایی شد.