دوشنبه ، 1 بهمن ، 1397

کد خبر: 512   |  دفعات بازدید : 388   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اختتامیه اولین جشنواره رویش دانشگاهی

28 آذر, 1397
اختتامیه اولین جشنواره رویش دانشگاهی

اولین جشنواره رویش دانشگاهی در مورخه با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره 27/09/97 به کار خود پایان داد.

در این جشنواره پس از داوری آثار و دستاوردها و فعالیت های یکساله کانون های فرهنگی، کانون ادبی جویبار به عنوان کانون برگزیده و کانون خیریه نبض زندگی به عنوان کانون شایسته تقدیر معرفی شد.

همچنین در بخش ایده و طرح برتر، کانون سلامت و خانواده به عنوان ایده برگزیده و کانون های فیلم و عکس و خیریه نبض زندگی به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش دستاوردهای برتر، در رشته نقاشی کانون ادبی جویبار، در رشته هنرهای تجسمی کانون نگاره، در رشته تئاتر کانون فیلم و عکس و در رشته فیلم کانون های تئاتر و خیریه نبض زندگی توانستند عنوان برگزیده را کسب نمایند.

غرفه برگزیده در اولین جشنواره رویش دانشگاهی به غرفه کانون نگاره رسید و کانون فیلم و عکس نیز توانست عنوان شایسته تقدیر را کسب نماید.

کانون قرآن وعترت به عنوان کانون فعال در پاسداشت از ارزش های دینی و کانون همیاران سلامت روان نیز به عنوان کانون فعال در بخش همیاری دانشگاه در بخش سلامت توانستند عنوان های برگزیده از آن خود کنند.

در این جشنواره که به مدت سه روز از مورخه 25 الی 27 آذر ماه برگزار شد کانون های فرهنگی  دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند.

لازم به ذکر است که برگزیدگان این بخش از جشنواره در بخش های مختلف به مرحله کشوری که در اسفند ماه برگزار می گردد راه پیدا می کنند و با سایر کانون های فرهنگی دانشگاههای کشور به رقابت می پردازند.

اختتامیه اولین جشنواره رویش دانشگاهی اختتامیه اولین جشنواره رویش دانشگاهی اختتامیه اولین جشنواره رویش دانشگاهی