دوشنبه ، 27 اسفند ، 1397

کد خبر: 516   |  دفعات بازدید : 498   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی تقدیر شد

04 دي, 1397
از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی تقدیر شد

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، اساتید، دانشجویان، مدیران ادارات دانشگاه و مهمانانی خارج از دانشگاه روز دوشنبه مورخ 3/10/1397 برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر انوشیروان غفاری پور، رئیس دانشگاه، به آسیب شناسی مسئله پژوهش و مشکلات موجود پژوهشی در سطح کشور پرداختند و مشخصات و ویژگی های یک پژوهش اصیل را برشمردند. ایشان عنوان کردند که پژوهش واقعی در مسیر آموزش قرار می گیرد و منبعث از آن است. در ادامه مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه به ارائه توضیحاتی پیرامون بزرگترین دستاوردهای پژوهشی در سال گذشته در سطح جهان، کشور عزیزمان ایران و دانشگاه سلمان فارسی کازرون پرداختند.

در ادامه این مراسم پژوهشگران برتر دانشگاه در سطح اعضای هیئت علمی و دانشجویان معرفی شدند و از آنان تقدیر به عمل آمد. از بین اعضای هیئت علمی این دانشگاه؛ آقایان دکتر مهدی رضایی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر سیروس بهرامی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی و دکتر بهروز خسروپور به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم پایه در سال 1397 معرفی شدند و از آنان تقدیر شد.

از بین دانشجویان این دانشگاه، خانم ها سارا شیرالی و سارا مظلوم و آقای حسین امیرعضدی به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین پروژه دستبند هوشمند به عنوان طرح نوآورانه انتخاب شد و از طراحان آن، خانم ها زهرا کمالی، محدثه کاظمی و آقایان شهاب صفایی و نریمان محمدی تقدیر به عمل آمد.

از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی تقدیر شداز پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی تقدیر شد