دوشنبه ، 27 اسفند ، 1397

کد خبر: 519   |  دفعات بازدید : 258   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم تجلیل از خدمات دکتر جلیل مقدسی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

20 دي, 1397
برگزاری مراسم تجلیل از خدمات دکتر جلیل مقدسی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

در حاشیه نشست کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های صنعتی شیراز، سلمان فارسی کازرون، دانشگاه فسا و مرکز آموزش عالی لامرد و با حضور ریاست بنیاد نخبگان استان فارس و دانشگاهیان شهرستان کازرون، از زحمات دکتر جلیل مقدسی، ریاست سابق دانشگاه صنعتی شیراز، و دبیر سابق  هیات امنای این دانشگاه و دانشگاههای تابعه تقدیر گردید.

در این مراسم که روز دوشنبه 17 دی ماه 1397 در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید در ابتدا دکتر انوشیروان غفاری پور، ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون از تلاش های دکتر مقدسی قدردانی نمود. در ادامه سخنان، رئیس دانشگاه سلمان فارسی به انتقاد از برخی از مصوبات جلسه قبلی هیئت امنا در خصوص دانشگاه سلمان فارسی کازرون پرداخت و ضمن برشمردن پتانسیلهای موجود در دانشگاه سلمان فارسی کازرون خواستار تجدید نظر و اتخاذ تصمیمی عادلانه در اصلاح این مصوبات شد.

در این مراسم دکتر نصیری قیداری نیز به تشریح سیاستها و اهداف هیاتهای امنا پرداخت. رئیس کمیسیون دائمی ضمن برشمردن کوششهای دکتر مقدسی، از بیش از چهار دهه زحمات ایشان در آموزش عالی استان فارس تقدیر به عمل آورد.

در پایان این مراسم که در سالن علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید، دکتر جلیل مقدسی از میزبانی این دانشگاه تشکر نموده و به بیان خاطراتی از دوران خدمت خود پرداخت.