سه شنبه ، 28 خرداد ، 1398

کد خبر: 521   |  دفعات بازدید : 407   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

20 دي, 1397

رئیس بنیاد نخبگان فارس دکتر حبیب شریف به همراه معاون این بنیاد با دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون نشستی صمیمی داشتند.
در این دیدار که با حضور شماری از مسولین و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد، دکتر شریف و دکتر فخارزاده معاون بنیاد نخبگان استان فارس به تشریح اهداف، ماموریت ها و برنامه های این مرکز پرداختند. ایشان همچنین در خصوص دانشگاه های نسل سوم و لزوم حرکت به سمت این دانشگاه ها و تلاش برای شکوفاسازی استعدادهای نهفته و ضرورت آن برای توسعه کشور  مطالبی را بیان کردند. در ادامه برنامه دانشجویان به پرسش و پاسخ پرداختند و به سوالات دانشجویی پاسخ داده شد‌.

دکتر شریف همچنین از اجرای برنامه های این بنیاد در دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از توافقاتی با هیئت رئیسه دانشگاه خبر داد. این دیدار عصر دوشنبه هفدهم دی ماه در سالن اجتماعات علامه دوانی دانشگاه برگزار شد.

دیدار صمیمی رئیس بنیاد نخبگان استان فارس با دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازروندیدار صمیمی رئیس بنیاد نخبگان استان فارس با دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون