چهارشنبه ، 4 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 527   |  دفعات بازدید : 185   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت دهه مبارک فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی

11 بهمن, 1397

جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا

چهل سال پیش در چنین ایامی، مردی از سلاله نور و نبوت در این سرزمین طلوع کرد و ذره ذره این خاک کهن را گرما و جان بخشید و در دل تک تک مردمان این سرزمین، خورشیدی از جنس ایمان و خودباوری افروخت. با انقلاب اسلامی به زعامت امام خمینی (ره) راهی در دل زمان گشوده شد که نه به شرق منتهی می شد و نه مقصدش در غرب بود؛ راهی که با توشه اتکال به خداوند متعال و اعتماد به نفس، می تواند هر ملت و رهروی را به رفاه دنیوی و سعادت اخروی برساند و از وابستگی های کاذب شرق و غرب ساخته، رهایی بخشد و به سرمنزل تعالی همه جانبه رساند.

خمینی کبیر (ره) الگوی کشورداری متعالی بر پایه تعالیم الهی را پس از هزار و چهارصد سال از رسالت نبی مکرم اسلام (ص) و امام علی (ع) و به تبعیت از شیوه آن بزرگان طراحی کرد و فریاد دین باوری اش، خون فسرده در رگ های ملل اسلامی را دوباره به جریان انداخت. امام خمینی(ره) هدیه ای امروزین از جنس دین و پیشرفت به بشریت پیشکش کرد که در برابر نور و روشنی آن، سیاست­های ماکیاولیستی حاکم بر جهان و روابط بین الملل و استثمار و استکبار، رنگ باخت و انسان دوستی رونقی دوباره گرفت؛ سیاست­هایی که جهان را به دو قطب متمدن و بربر تقسیم می­کرد و آقایی و سروری را برای قطب به ظاهر متمدن مسجل می­دانست.

چندان دور از انتظار نبود که پس از چهل سال، نهالی که آن بزرگمرد حکیم، در بیست و دوم بهمن ماه یک هزار و سیصد و پنجاه و هفت هجری خورشیدی غرس کرد، اکنون با درایت خلف صالحش، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به ثمر نشیند و چنان هیمنه پوشالی استکبار را درهم شکندکه قدرت مسلم و بلامنازع دیروز یا همان قطب به ظاهر متمدن، با خواری های پیاپی در آستانه افول و فروپاشی قرار گیرد و از آن هیمنه خیالی قبل جز پوسته­ای بی محتوا برایش نمانده باشد.

از آن روز مبارک و فجر صادق انقلاب، چهل سال گذشته است و در این مدت، ملت ما با رهبری دو فرزانه حکیم، چون خمینی کبیر (ره) و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای - دامت افاضاته گردنه های دشواری را طی کرده است و شاهد به ثمر نشستن و بهره بردن از ثمرات تمدن عظیم ایرانی اسلامی است؛ تمدنی که با خون هزارن هزار شهید حفظ شده است و با قلم هزاران هزار عالم ودانشمند و اندیشمند به توسعه و کمال رسیده است. این تمدن عظیم ایرانی اسلامی در حال درنوردیدن جهان است و شعاع نور آن، به دل شرق و غرب رسوخ کرده است و قلب تباهی ها و سردرگمی های بشریت مادی را روشن ساخته است و این هدیه ای است به جهان امروز از طرف ملتی خودباور و انقلابی و مومن و کوشا با سابقه تمدنی و فرهنگی چند هزار ساله با رهبری فرزانه و الهی.

اکنون در آستانه چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی، با مقایسه­ای سریع بین ایران اسلامی و دیگر کشورهای منطقه، می­توان به عظمت و برکت این انقلاب  بیشتر پی برد که با وجود تمام دشمنی ها و کارشکنی های استکبار، ایران سردمدار پیشرفت همه جانبه در منطقه است و پیشرفت های علمی، اقتصادی، اجتماعی سسیاسی، نظامی و ... ایران عزیزمان غیر قابل انکار است؛ آن هم پیشرفت هایی با اختلاف بسیار نسبت به دیگر رقبای منطقه ای که پشتگرم به حمایت های بی دریغ دیگر قدرت های جهانی بوده اند. این پیشرفت ها به حدی است که حتی دشمنان قسم خورده انقلاب و ایران نیز بدان معترف اند و این همه، آغاز راه و تحفه اولیه انقلاب است و به زودی از برکت ایمان انقلابی و خودباوری و مجاهدت، مردان و زنان این سرزمین طلایه دار و پرچمدار توسعه جهان خواهند شد.

این جانب چون تمام هم وطنان، از مشاهده این همه شکوه و توانمندی، به فخر سر بر آسمان می سایم و پیشانی شکر از این عنایات ویژه حضرت حق بر خاک می نهم و به شکرانه این برکات، هم وطنانم را به طور عام و دانشگاهیان را به طور خاص و دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون را به طور اخص دعوت می­کنم تا در راهپیمایی بیست و دوم بهمن که جشنی ملی است شرکت نمایند تا بار دیگر به همه جهانیان ثابت کنیم که هر ایرانی، انقلاب و کشورش را دوست دارد و چونان قبل، گوش به فرمان رهبر فرزانه خود است.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته