يکشنبه ، 27 مرداد ، 1398

کد خبر: 529   |  دفعات بازدید : 420   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با خانواده شهدا و جانبازان انقلاب

15 بهمن, 1397
دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با خانواده شهدا و جانبازان انقلاب

هیئت رئیسه دانشگاه با خانواده شهدا و جانبازان انقلاب دیدار کردند

ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون جناب دکتر غفاری‌پور به همراه معاونان و شماری از کارکنان و اساتید به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر و تعظیم و بزرگداشت جایگاه شهدا و جانبازان، روز یکشنبه 14 بهمن‌ماه 1397 با خانواده یکی از شهدای انقلاب کازرون و یکی از جانبازان آن دوره دیدار کردند.

در ابتدا، رئیس و هیئت همراه با حضور در منزل برادر شهید دست‌داده که در ایام مبازرات انقلاب اسلامی در کازرون به درجه رفیع شهادت نائل شده است، با بازماندگان آن شهید بزرگوار دیداری داشتند. در این دیدار، برادر شهید دست‌داده که خود نیز از انقلابیون کازرون بوده است به بیان خاطراتی از مبارزات و رشادت‌های شهید پرداخت و به گوشه‌ای از فضایل اخلاقی وی اشاره کرد.

در ادامه، هیئت رئیسه و همراهان در منزل حاج عبدالرسول زنبوری از جانبازان عصر انقلاب حضور یافتند. آقای زنبوری نیز به ذکر خاطراتی از دوران مبارزات خود و دیگر انقلابیون کازرون پرداخت و در محیطی صمیمی رشادت های بزرگ مردان آن ایام، از زبان این مجاهد انقلابی به تصویر کشیده شد.

در این دیدارها که در راستای مصوبات کمیته دانشگاهیان شهرستان کازرون برگزار شد، شماری از اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دیگر دانشگاه‌های شهرستان از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان نیز حضور  داشتند. کمیته دانشگاهیان شهرستان کازرون، به منظور مدیریت و اجرای برنامه‌هایی به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های این شهرستان به ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون تشکیل شده‌است.