سه شنبه ، 30 بهمن ، 1397

کد خبر: 530   |  دفعات بازدید : 184   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیاده‌روی بزرگ دانشگاهیان کازرون به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی

15 بهمن, 1397
پیاده‌روی بزرگ دانشگاهیان کازرون به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی

پیاده‌روی بزرگ دانشگاهیان کازرون به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی برگزار شد

به مناسبت جشن‌های چهل سالگی انقلاب اسلامی و با شعار «وحدت و همراهی و همدلی، رمز پیروزی است» صبح روز دوشنبه 15بهمن‌ماه 1397، دانشگاهیان شهرستان کازرون پیاده‌روی با شکوهی برگزار کردند. در این مراسم که رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، جناب دکتر غفاری‌پور، رئیس دانشگاه آزاد و معاونان فرهنگی این دو دانشگاه و شماری از اساتید و اغلب کارکنان دانشگاه‌ها حضور داشتند، وحدت و استقامت به عنوان نماد و رمز پیروزی بر مشکلات و سربلندی معرفی شد. در این مراسم دکتر عارف به بیان سخنانی پیرامون جایگاه رفیع وحدت و همدلی پرداختند و انقلاب اسلامی را محصول مبارک این وحدت و همدلی ملی دانستند. در پایان این پیاده‌روی باشکوه، از شرکت کنندگان هر دانشگاه با تقدیم هدایایی قدردانی به عمل آمد.