چهارشنبه ، 4 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 532   |  دفعات بازدید : 328   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گلباران قبور شهدا توسط دانشگاهیان

16 بهمن, 1397
گلباران قبور شهدا توسط دانشگاهیان

به مناسبت دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد انقلاب باشکوه اسلامی، قبور شهدا به وسیله اساتید وکارمندان دانشگاه سلمان فارسی گلباران شد.

این مراسم با حضور رئیس دانشگاه سلمان فارسی، دکتر انوشیروان غفاری‌پور و معاونان، اساتید و کارکنان این دانشگاه، عصر روز سه شنبه، شانزدهم بهمن‌ماه 1397 برگزارشد. در این مراسم دکتر غفاری‌پور به بیان سخنانی پیرامون جایگاه والای شهدا در پاسداری از انقلاب اسلامی پرداختند؛ ایشان ضمن اشاره به ایام پیروزی انقلاب اسلامی، یادآور شدند که این پیروزی مرهون فداکاری و از جان گذشتگی مردان و زنان این سرزمین است و آنچه که به پیروزی ما در آن ایام کمک کرد همدلی و هم‌افزایی بود و این همدلی و همگرایی شرط پیروزی و موفقیت‌های آتی است.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی در کنار قبور شهدای مدافع حرم، یادآوری کردند که به رغم انتظارات پوچ دشمنان این آب و خاک که مدعی و آرزومند بودند که این انقلاب چهل سالگی خود را نبیند، شور و شوق و یک صدایی ایران و تبعیت از رهبری فرزانه، سبب شد این آرزو را به گور ببرند. وی ضمن تشکر از دانشگاهیان به دلیل مشارکت پرشور در همه مراسم و مناسبت‌های انقلابی و مذهبی، خواستار ادامه این همدلی و همراهی شدند و در پایان از همه دانشگاهیان خواستند تا در مراسم بیست و دوم بهمن ماه که جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی است، پرشور و باشکوه مانند گذشته شرکت نمایند.