يکشنبه ، 27 مرداد ، 1398

کد خبر: 533   |  دفعات بازدید : 348   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شرکت دانشگاهیان در جشن مردمی دهه فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی

17 بهمن, 1397
شرکت دانشگاهیان در جشن مردمی دهه فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی

به منظور بزرگ داشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و ضرورت نشان‌دادن همگرایی و یکدلی بین مردم و مسئولان، هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی در مراسم مردمی دهه فجر و جشن‌های چهل سالگی انقلاب اسلامی شرکت کردند.

این مراسم روز سه شنبه شانزدهم بهمن‌‌ماه در مسجد سیدالشهدای کازرون بعد از نماز مغرب و عشا آغاز شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید. در این مراسم رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر انوشیروان غفاری‌پور به همراه معاونان و شماری از کارکنان و اساتید و دانشجویان این دانشگاه شرکت کردند. علاوه بر مسئولان دانشگاه سلمان فارسی، از دیگر دانشگاه‌های شهرستان نیز در این جشن حضور داشتند.

این مراسم که با حضور امام جمعه محترم شهرستان کازرون، فرماندار محترم و شماری دیگر از مسئولان شهری برگزار شد، با سخنرانی آیت‌الله دژکام، نماینده محترم ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز به پایان رسید. جشن‌های چهل سالگی انقلاب اسلامی هر شب در یکی از مساجد کازرون با سخنرانی یکی از چهره‌های شناخته‌شده استانی یا ملی برگزار می‌گردد و در طول شب‌های دهه فجر ادامه دارد.

شرکت دانشگاهیان در جشن مردمی دهه فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامیشرکت دانشگاهیان در جشن مردمی دهه فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامیشرکت دانشگاهیان در جشن مردمی دهه فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی