سه شنبه ، 30 بهمن ، 1397

کد خبر: 534   |  دفعات بازدید : 73   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دعوت رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه

21 بهمن, 1397

بسم الله الرحمن الرحیم

بیست و دوم بهمن ماه تجلی خودباوری و استکبارستیزی ملت سربلند ایران است و آغاز راه  سبز و روشن استقلال و توسعه ایران اسلامی عزیزمان است. شرکت در راهپیمایی مردمی بیست و دوم بهمن ماه به همه عالمیان نشان خواهد داد که مردم سربلند ایران اسلامی مصمم هستند تا به رغم بدخواهان و دشمنان این سرزمین کهن، همراه و همدل و هم جهت با زعامت رهبری حکیم و با تدبیر دولتمردان، دشواری های مسیر پیشرفت و توسعه را پشت سر گذارند و به قله سعادت برسند.

از همه همکاران گرامی دعوت می شود تا در راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه حضور یابند تا هم گامی و همراهی خود را با اقشار مردم در پاسداری از این انقلاب و دستاوردهای گرانقدرش  نشان دهند.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دکتر انوشیروان غفاری پور