دوشنبه ، 27 اسفند ، 1397

کد خبر: 554   |  دفعات بازدید : 191   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اردوی طبیعت گردی نیم روزه کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزارشد

07 اسفند, 1397
اردوی طبیعت گردی نیم روزه کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزارشد

در این ایام اسفند ماهی به لطف اعتدال هوا و برکت بارش‌های مطلوب، طبیعت اطراف کازرون بسیار سرسبز و پوشیده از انواع گل‌های وحشی و کم‌نظیر شده است و گلگشت در این طبیعت شگرف و نادر، فرصتی است که نباید از دست‌رود که هم صفای روح است و هم شکری بر نعمت باری تعالی. به منظور بهره‌بردن از زیبایی‌های طبیعی این اسفند بهاروش، اردویی نیم‌روزه برای گردش در طبیعت زیبای اطراف کازرون برگزارشد. این اردو که ویژه کارکنان دانشگاه، تدارک دیده شده و با استقبال بنسبت خوبی مواجه شد و کارکنان دانشگاه در فضایی صمیمی عصر روز دوشنبه ششم اسفند نود و هفت از طبیعت بهشتی ایجاد شده در جاده کازرون- دوان و دشت بنفشه‌ها و چشمه موجود در آن دشت بازدید کردند.