دوشنبه ، 27 اسفند ، 1397

کد خبر: 561   |  دفعات بازدید : 108   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

17 اسفند, 1397
دیدار با معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

در حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، شرایط فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی و شهرستان کازرون تبیین و بررسی شد.

به منظور شناخت و معرفی بهتر این دانشگاه، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به همراه معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، روز سه شنبه چهاردهم اسفند ماه یک هزار و سیصد و نود و هفت با معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دفتر وی در محل وزارت علوم،  نشستی برگزار کردند. در این دیدار به فعالیت های فراوان فرهنگی صورت گرفته در دانشگاه در سال جاری اشاره شد و بر ضرورت حمایت بیشتر از حوزه فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی تاکید شد.

در این نشست برای آشنایی بیشتر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم که خود عضو ستاد آمایش وزارت علوم نیز هستند، به توانمندی های فرهنگی و پیشینه درخشان کازرون درحوزه فرهنگ و تمدن ایرانی اشاره شد و بیان شد که با توجه به بافت به نسبت پرجمعیت و قرابت فرهنگی منطقه غرب فارس، ایجاب می کند که از دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تنها دانشگاه دولتی این منطقه حمایت بیشتر صورت گیرد و برای انجام بهتر وظایف علمی و فرهنگی این دانشگاه در این محدوده جغرافیایی، این دانشگاه بیشتر از گذشته تقویت گردد. عضو ستاد آمایش وزارت علوم با تاکید بر نقش فرهنگی و تمدنی کازرون و لزوم در نظر گرفتن پیوست فرهنگی و اجتماعی برای طرح آمایش، ضرورت تقویت این دانشگاه را محرز دانستند و با توجه به پیشینه فرهنگی و متمایز  کازرون، بر تقویت این دانشگاه تاکید کردند و در جهت حمایت از آن راهکارهایی ارائه کردند که در آینده نزدیک محقق خواهد شد. وی همچنین دستور حمایت هایی از بخش فرهنگی دانشگاه نیز صادر کردند که پس از طی روند اداری اجرا خواهد شد.

در این نشست همچنین در جهت تقویت بخش فرهنگی و تربیتی دانشگاه ها به ضرورت تغییراتی در نوع اجرای بند اول آیین نامه ارتقا که مربوط به فعالیت های فرهنگی است و همچنین تفکیک مجدد معاونت های فرهنگی و دانشجویی نکاتی به سمع معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم رسید.