دوشنبه ، 6 خرداد ، 1398

کد خبر: 566   |  دفعات بازدید : 280   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار فرزندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون از دانشگاه

21 اسفند, 1397
دیدار فرزندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون از دانشگاه

فرزندان کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در محل کار والدین خود حضور یافته و از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید نمودند.

در این برنامه که عصر دوشنبه بیست و یکم اسفندماه 1397 به دعوت رییس دانشگاه دکتر انوشیروان غفاری‌پور انجام گرفت، فرزندان دانشگاه کازرون در دیدار از جشنواره اقلیم هفت رنگ، با فرهنگ و آداب اقوام مختلف ایرانی آشناگردیده و پس از آن از بخش‌ها و اداره‌های مختلف دانشگاه، آزمایشگاه‌ها و رصدخانه بازدید نمودند. سپس در فضایی صمیمانه و دوستانه با هیأت رئیسه دانشگاه دیدار کرده و با رییس دانشگاه به گفت و گو پرداختند.

در پایان این برنامه که با همکاری دفتر نظارت و ارزیابی، و معاونت فرهنگی اجتماعی اجراشد، فرزندان کارکنان دانشگاه برای سِرو عصرانه مهمان سلف سرویس دانشگاه بودند.