دوشنبه ، 6 خرداد ، 1398

کد خبر: 567   |  دفعات بازدید : 217   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیاده‌روی صبح‌گاهی هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 اسفند, 1397
پیاده‌روی صبح‌گاهی هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

در این ایام اسفند ماهی به لطف اعتدال هوا و برکت بارش‌های مطلوب، طبیعت اطراف کازرون بسیار سرسبز و پوشیده از انواع گل‌های وحشی و کم‌نظیر شده است و گلگشت در این طبیعت شگرف و نادر، فرصتی است که نباید از دست‌رود که هم صفای روح است و هم شکری بر نعمت باری تعالی.

به منظور بهره‌بردن از زیبایی‌های طبیعی این اسفند بهاروش، صبح روز دوشنبه بیست و یکم اسفندماه 1397، به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برنامه پیاده‌روی صبحگاهی با حضور هیأت رئیسه و اکثریت کارکنان در مسیر جاده دوان برگزار شد. در پایان پیاده‌روی، دکتر انوشیروان غفاری‌پور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون طی سخنانی از شرکت‌کنندگان تقدیر و تشکر به عمل آورده و پس از قرعه‌کشی در فضایی صمیمی به تعدادی از شرکت‌کنندگان هدایایی تقدیم شد.

پیاده‌روی صبح‌گاهی هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرونپیاده‌روی صبح‌گاهی هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرونپیاده‌روی صبح‌گاهی هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون