جمعه ، 28 تير ، 1398

کد خبر: 573   |  دفعات بازدید : 496   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با مصوبه جدید هیئت امنا: دانشکده‌های علوم پایه و هنر به فعالیت خود ادامه خواهندداد

20 فروردين, 1398

به دنبال پیگیری‌های مجدانه رئیس محترم دانشگاه، دکتر انوشیروان غفاری پور، مصوبه قبلی هیئت امنا اصلاح شد و مصوبه جدیدی مبنی بر عدم حذف تدریجی دانشکده‌های علوم پایه و هنر دانشگاه سلمان فارسی کازرون به تصویب رسید.

در دومین نشست عادی از دور دوم هیئت امنای دانشگاه که در تاریخ 15/12/1397 در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد، مصوبه نشست قبلی هیئت امنا مورخ 5/6/1397 که در آن بر حذف تدریجی دو دانشکده علوم پایه و هنر دانشگاه سلمان فارسی کازرون اشاره شده بود، اصلاح شد و با پیگیری‌های رئیس دانشگاه و پیشنهاد ایشان در این جلسه، به جای حذف تدریجی، حفظ و ادامه فعالیت این دانشکده‌ها با قید عدم توسعه به تصویب رسید.

لازم به یادآوری است که به دنبال تصمیم وزارت علوم مبنی بر اجرای طرح آمایش آموزش عالی کشور، در نشست مورخ 6/5/1397 هیئت امنا و در زمان ریاست سابق دانشگاه، مصوبه ای به تصویب رسیده بود که بر اساس آن دو دانشکده علوم پایه و هنر این دانشگاه به صورت تدریجی حذف می‌شدند. پس از آغاز ریاست دکتر غفاری پور، این مصوبه علنی شد و دل نگرانی فراوانی در بین دانشگاهیان و مسئولان شهرستان ایجاد کرد. از آن پس تلاش‌های فراوانی صورت گرفت تا این دو دانشکده با داشتن تعداد زیادی رشته و دانشجو و هیئت علمی حذف نشوند تا مشکلات بعدی برای این دانشگاه ایجاد نگردد. این تلاش‌ها و پیگیری‌ها در دومین نشست عادی هیئت امنا به ثمر نشست و با پیشنهاد رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر انوشیروان غفاری پور و موافقت دکتر باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مصوبه قبلی که در آن اشاره به حذف تدریجی این دانشکده‌ها شده بود به صورت «عدم توسعه» اصلاح گردید که با این مصوبه این دو دانشکده با شرایط موجود به فعالیت خود ادامه خواهند داد و تا تصمیات آتی، توسعه آن محدود خواهد بود.