جمعه ، 28 تير ، 1398

کد خبر: 574   |  دفعات بازدید : 273   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار صمیمانه هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اساتید و کارمندان

20 فروردين, 1398
دیدار صمیمانه هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اساتید و کارمندان

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر انوشیروان غفاری‌پور و دیگر اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به مناسبت آغاز سال نو، با اساتید و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی دیداری صمیمانه داشتند. این دیدارهای عیدانه روز دوشنبه نوزدهم فروردین‌ماه نود و هشت برگزار شد. در این دیدار دکتر غفاری پور ضمن آرزوی سالی توأم با موفقیت و بهروزی، فرارسیدن سال جدید را به اساتید و کارمندان تبریک گفتند.

ایشان ضمن ابراز همدردی با آسیب‌دیدگان سیل اخیر، اظهار امیدواری کردند که در سال جدید با به کارگیری روش‌های علمی و توانمندسازی نیروها، گام‌های مؤثری برای رونق تولدات ملی و بومی کشور برداشته شود. دکتر غفاری پور همچنین بیان کردند که انتظار می‌رود همه همکاران در جهت ارتقاء دانشگاه در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی، اخلاقی و فرهنگی کمر همت ببندند و رونقی دوچندان به دانشگاه بدهند. ایشان در جهت تربیت نسل متعهد آینده، بر ارتقای اخلاقی دانشگاه تاکید ویژه ای کردند و ضروری دانستند که در کنار آموزش های رسمی، انتقال آموزه های دینی و اخلاقی  نیز مورد توجه اساتید قرار گیرد.

در ادامه این دیدار معاونین دانشگاه طی سخنانی سال نو را به همکاران تبریک گفته اظهار امیدواری کردند که سال آینده سرشار از موفقیت و صمیمیت برای همگان باشد.