پنجشنبه ، 5 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 576   |  دفعات بازدید : 191   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اختتامیه نخستین جشنواره سالانه شعر نصرالله مردانی در دانشگاه سلمان فارسی برگزارشد

26 فروردين, 1398

آیین اختتامیه نخستین جشنواره سالانه شعر نصرالله مردانی، عصر روز یکشنبه ۲۵ فروردین ماه ۹۸ در سالن علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد. در ابتدای این برنامه دکتر رضایی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند و ضمن خیر مقدم، توضیحاتی را در باب روند برگزاری و داوری نخستین جشنواره شعر مردانی ارائه نمودند. وی همچنین با توجه به وظایف و ماموریت شهرستانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، برگزاری این جشنواره را در راستای نقش آفرینی موثرتر در شهرستان معرفی کردند و ضرورت تداوم اجرای این نوع برنامه ها با توجه وظایف دانشگاه یادآور شدند.

در ادامه، مستند کوتاهی درباره زندگی و خاطرات نصرالله مردانی، مبارز انقلابی و شاعر نامی شهر کازرون و کشور ایران، پخش شد. سپس دکتر کاظم دهقانیان فرد، استاد دانشگاه و دبیر انجمن های شعر کازرون به بیان خاطره از مرحوم مردانی پرداختند. ایشان سخنرانی خود را با توضیحاتی درباره هنر و رسالت انسانی آن ادامه داده و با شعرخوانی به پایان رساندند. در ادامه برنامه، آقایان رضا شایسته‌نیا و محمدابراهیم بیدارمغز، از شاعران برجسته شهر کازرون اشعار خود را قرائت کردند.

بخش دوم مراسم اختتامیه، به معرفی آثار و شعرخوانی نفرات برگزیده به شرح زیر اختصاص یافت:

شاعر برتر جشنواره: آقای مسعود هوشمندی

شاعر قابل تقدیر جشنواره: آقای احمد مسرور

شاعر برتر بخش موضوعی: آقای احمد مسرور

شاعر سال دانشگاه سلمان فارسی: خانم فاطمه استوار

شاعر قابل تقدیر دانشگاه سلمان فارسی: خانم کیمیا فانی

طرح جشنواره سالانه شعر نصرالله مردانی،  پاییز ۹۷ به ابتکار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی، در سطح شهرستان کازرون کار خود را آغاز نموده بود.

مراسم اختتامیه این جشنواره که از ساعت ۱۸ آغاز شده بود، پس از حدود دو ساعت و نیم، با تجلیل از نفرات برتر به پایان رسید.