دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 600   |  دفعات بازدید : 526   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام تسلیت رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در پی شهادت مظلومانه حجت الاسلام و المسلمین محمد خرسند امام جمعه فقید کازرون

08 خرداد, 1398

انا لله و انا الیه راجعون

خبر شهادت علی گونه حجت الاسلام و المسلمین خرسند، نماینده فقید ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه کازرون موجبات تالم و تاثر شدید همه دلسوزان اسلام و انقلاب را فراهم نمود. ایشان از شاگردان واقعی مکتب امام خمینی (ره) و از مدافعان واقعی حریم ولایت و پیگیر جدی و خستگی ناپذیر تحقق منویات مقام معظم رهبری بودند که عمر پربرکت خویش را وقف اسلام و انقلاب و خدمت به شهرستان کازرون نمودند. موضع گیری های خردمندانه و صریح ایشان در مسائل شهرستان و  امور جاری کشور، همیشه مایه تحسین و زبانزد همه دلسوزان ایران و انقلاب بود.

با شهادت ایشان که شباهت فراوان به شهادت مولایش امام علی علیه اسلام داشت، شهرستان کازرون، خادمی دلسوز از دست داد و این شهادت مظلومانه ثابت کرد که دشمنان واقعی اسلام و انقلاب، هیچ گاه برای آسیب رساندن به این ملت از پای ننشسته اند و پیوسته مترصد فرصت برای صدمه زدن به ایران و انقلاب هستند.

این جانب از طرف دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این ضایعه جبران ناپذیر را به محضر مقام معظم رهبری، جامعه روحانیت، مردم شهید پرور کازرون و بیت محترم ایشان تسلیت عرض نموده و پیگیری این فاجعه تا مرحله خشکاندن کامل ریشه های این دشمنی ها و نفاق ها را از مسئولان مربوط خواستاریم.

دکتر انوشیروان غفاری پور

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون