دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 601   |  دفعات بازدید : 476   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی

27 خرداد, 1398
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی

کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه استخدامی اعضا غیر هیئت علمی، جهت ارتقاء سطح کیفیتی و عملکرد کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید. در این کارگاه بخش هایی از آیین نامه تشکیلاتی دانشگاه ها و موضوعاتی از قبیل جذب و ورود به خدمت، استخدام و تبدیل وضعیت، نظام پرداخت حقوق و مزایا، حقوق و تکالیف، ارزیابی عملکرد و توانمند سازی، مرخصی ها و سایر مقررات توسط آقای مهندس جنگجو، مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای کارکنان تبیین شد.

این کارگاه با تصویب شورای آموزش کارکنان دانشگاه و با حضور بیش از 25 نفر از کارکنان دانشگاه، روز یکشنبه و دوشنبه، دوازدهم و سیزدهم خرداد ماه به مدت 5 ساعت در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی