دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 607   |  دفعات بازدید : 365   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شرکت دانشگاهیان در مراسم چهلمین روز شهادت امام جمعه شهید کازرون

16 تير, 1398
شرکت دانشگاهیان در مراسم چهلمین روز شهادت امام جمعه شهید کازرون

مراسم باشکوه چهلمین روز شهادت امام جمعه شهید کازرون روز پنج‌شنبه ۱۳ تیرماه 1398 از ساعت ۱۷ الی با شرکت پرشور دانشگاهیان و حضور گسترده مردم، علما و مسئولان شهرستان و استان در مصلی جمعه شهرستان کازرون 19 و ۳۰ دقیقه برگزارشد.

در این مراسم آیت‌الله سیدرضا تقوی نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در ذکر مناقب شهید خرسند سخنرانی کرده و نوحه‌سرایی و عزاداری توسط سید علی حسینی اجرا گردید.

حجت‌الاسلام محمد خرسند امام جمعه کازرون ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد ۲۳ رمضان روز هشتم خرداد پس از بازگشت از مراسم احیا توسط فردی به نام حمید رضا درخشنده با ضربات چاقو مورد حمله قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد، اما به علت شدت جراحت، به شهادت رسید.

قاتل او ظهر همان روز هشتم خردادماه در شهرستان کازرون دستگیر و ۱۲ تیرماه پس از برگزاری جلسه دادگاه به قصاص محکوم شد.