چهارشنبه ، 1 آبان ، 1398

کد خبر: 609   |  دفعات بازدید : 348   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نشست خبری رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اصحاب رسانه منطقه جنوب کشور برگزار شد

02 مرداد, 1398

اولین نشست رسانه‌ای رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر انوشیروان غفاری‌پور با اصحاب رسانه، دوم مردادماه 1398 با حضور ۵ نماینده از نشریات و مطبوعات جنوب کشور و ۷ نماینده از خبرگزاری‌های فعال، برگزار گردید. در آغاز این دیدار که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید کلیپی جهت آشنایی مدعوین با دانشگاه سلمان فارسی و شهر کازرون پخش شد. سپس رئیس دانشگاه دکتر انوشیروان غفاری‌پور ضمن خوش آمد به تمام میهمانان به طرح بعضی موضوعات درباره دانشگاه پرداختند و به شبهاتی که اخیراً در فضای مجازی پراکنده شده، پاسخ گفتند. ایشان در ادامه به گلایه از جو مسمومی که از چند هفته قبل در فضای مجازی علیه دانشگاه راه‌اندازی شده، اشاره کردند و فرمودند: من با حمایت مردم شهرم در برابر این هجمه‌های ساختگی خواهم ایستاد و به همراه مجموعه همکارانم در دانشگاه، بدون توجه به حواشی ایجاد شده و با اقتدار، برنامه‌های توسعه دانشگاه را به پیش خواهیم برد.

همچنین دکتر غفاری‌پور اسنادی را به خبرنگاران عرضه کرده و گفتند: بر اساس این اسناد من در این شرایط بحرانی کشور، با حمایت های فراوان نماینده محترم شهرستان موفق به جذب برخی بودجه‌های کلان از نهادهای مختلف، برای توسعه دانشگاه شده و پروژه مسکوت پردیس در حال ساخت دانشگاه را مجدد راه‌اندازی کردم.

ایشان در پاسخ به پرسش‌هایی که در مورد خوابگاه‌ها عنوان شده بود گفتند: برای ساخت 3 خوابگاه دانشجویی ویژه دانشجویان دختر رایزنی‌هایی به عمل آمده است یکی از این خوابگاه‌ها توسط بهره‌بردار و 2 مورد دیگر انشاءالله توسط خیرین اجرا خواهدشد.

سپس در پاسخ به سوالات مربوط به طرح توسعه ساختمان‌های پردیس اعلام کردند: در پردیس دانشگاه عملیات محوطه‌سازی و دیوارچینی در حال انجام است. برای اجرای زیرسازی و آسفالت محوطه توافقاتی به عمل‌آمده و ممکن است این عملیات بدون بار مالی برای دانشگاه به انجام برسد و همچنین با پیگیری های نماینده محترم کازرون، بودجه توازن برای ساخت ورزشگاه جذب شده‌است.

دکتر غفاری‌پور به پرسشی که در مورد وضعیت سلف‌سرویس مطرح شد چنین پاسخ دادند: برنامه تجهیز و صنعتی‌سازی آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاه به خوبی اجراشده و همین موضوع باعث صرفه‌جویی فراوان در مصرف انرژی و در نتیجه ارتقاء سلف سرویس از رتبه 3 به رتبه 2 شده‌است.

با توجه به سوال مطرح‌شده در مورد شایعات مربوط به تغییر در رشته‌های تحصیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به نقل از دکتر نادگران عضو ستاد آمایش آموزش عالی استان، فرمودند: آنچه به عنوان طرح آمایش آموزش عالی از آن نام برده می شود، فعلا متوقف شده و هیچ یک از دانشکده‌ها و رشته‌های این دانشگاه حذف نمی‌شود. همچنین با توجه به ظرفیت منطقه‌ای موجود، دانشگاه سلمان فارسی کازرون برنامه بلندمدت جهت تبدیل شدن به یک دانشگاه پیشرو و مطرح ملی را دارد.

رییس دانشگاه در پاسخ به پرسش‌هایی که در مورد تعاملات دانشگاه با مردم و مسئولین شهرستان عنوان شد اعلام کردند: با توجه به اینکه من هیچ وابستگی به حزب یا گروه خاصی ندارم و فقط به مسائل علمی و اجرایی توجه دارم تا کنون در ارتباط با مسئولین و مردم شهرستان موفق بوده‌ام به عنوان مثال تعاملی که با مخابرات برای تامین شبکه فیبر نوری دانشگاه و پردیس، با هزینه‌ای بسیار کمتر از پیش‌بینی‌ها به عمل آمد و همچنین تعریف و فعالسازی کارگروه ارتباط با صنعت که فعالیت‌های خوبی در شهرستان داشته‌اند.

در پایان با دعوت دکتر غفاری‌پور، حاضرین در جلسه به بازدید از محوطه دانشگاه و سلف سرویس پرداختند.