چهارشنبه ، 30 مرداد ، 1398

کد خبر: 610   |  دفعات بازدید : 47   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام دکتر انوشیروان غفاری‌پور، رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت روز خبرنگار

17 مرداد, 1398

به نام خدا

هفدهم مردادماه، روز خبرنگار فرصتی ارزشمند و گرانبها برای پاسداشت مقام شامخ تمامی انسان‌های فرهیخته‌ای است که در راه روشنگری و آگاهی بخشی و حق وحقیقت، جان خود را تقدیم اسلام و انقلاب کردند. خبرنگاران مصداق عینی امانت، مسئولیت، تعهد، دلسوزی و انجام وظیفه هستند.

اینجانب ازطرف خودم و همه همکاران عزیزم در دانشگاه سلمان فارسی، روز خبرنگار را به همه خبرنگاران عزیز و رسانه‌ها به خصوص خبرنگاران شهرستان کازرون، اصحاب رسانه، و رسانه‌های محلی تبریک عرض نموده، و امیدوارم شما خبرنگاران همیشه وجدان بیدار جهان و تصویرگر زمان خود باشید، زیرا همواره در عمق جامعه زندگی می‌کنید و سلامت فرهنگی و فکری هر جامعه‌ای، مرهون و مدیون تلاش‌های شبانه‌روزی شماست. بدون شک، کارکرد رسانه‌های محلی در ارائه تصویری از مشکلات موجود شهرستان کازرون و نظارت عمومی بر مسئولان و دستگاه‌های اجرایی بی‌بدیل و غیرقابل انکار می‌باشد. چنانچه پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در حدیثی فرموده است: «حق را بگویید و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت‌گری نهراسید.»

با احترام

دکتر انوشیروان غفاری‌پور