دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 611   |  دفعات بازدید : 164   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب مهندس مجتبی جنگجو به عنوان سرپرست برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه سلمان فارسی کازرون

17 شهريور, 1398

طی حکمی از سوی دکتر انوشیروان غفاری پور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مهندس مجتبی جنگجو با حفظ سمت به عنوان سرپرست برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه منصوب شد.

در قسمتی از این حکم خطاب به مهندس مجتبی جنگجو آمده است: امید است که با اتکال به خداوند متعال، رعایت دقیق قوانین و مقررات، همکاری و هماهنگی با سایر بخشها و واحدهای دانشگاه در انجام امور محوله موفق و موید باشید. موفقیت شما را از خداوند منان خواستارم.