دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 612   |  دفعات بازدید : 119   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

17 شهريور, 1398

ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه

عاشورا در هر دوره‌ای از تاریخ، همواره الگوی آزاداندیشی اسلامی و فداکاری در راه حق بوده است و در اذهان همگان، حق طلبی، آزادی و مبارزه با ستمگری را یادآور می‌گردد.

امروزه دانشگاه و محیط های دانشگاهی، نیازمند به فهم و درک اصل و اصالت قیام و پیام سالار و سرور شهیدان و یاران با وفایش می باشد تا اسلام اصیل مبتنی بر فداکاری در راه ارزشها را همواره الگوی دینی و علمی خود قرار دهد و مقدمات برپایی حکومت جهانی مهدی موعود (ع) فراهم نماید. عاشورا به ما می آموزد که در دفاع از دین اسلام و ارزشها و آرمان های آن، بیشتر از هر چیز، نیاز به بینش و بصیرت و فداکاری داریم؛ زیرا عاشورا چنان در عمق جان ها و دل ها نفوذ کرده است که تاثیر آن تا دنیا باقی است، نسل به نسل ادامه خواهد یافت.

این جانب، فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و شهادت سالار و سرور شهیدان عالم، امام حسین (ع) و علمدار با وفایش حضرت ابولفضل عباس را به محضر ولی عصر ارواحنا فداه و مقام معظم رهبری و همچنین خدمت اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و کارکنان و دانشجویان این دانشگاه و مردم شریف شهرستان کازرون تسلیت عرض می نمایم.

ان شالله توفیق یابیم تا به فرموده مقام معظم رهبری، بر بصیرت دینی خود بیفزائیم که هر روز عاشوراست.

دکتر انوشیروان غفاری پور

رییس دانشگاه سلمان فارسی شهرستان کازرون