چهارشنبه ، 1 آبان ، 1398

کد خبر: 613   |  دفعات بازدید : 427   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام دکتر انوشیروان غفاری پور به دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

24 شهريور, 1398

«ن و القلم و مایسطرون»

هر سال با آغاز سال تحصیلی دانشگاه، حرکتی خروشان در مسیر علم و فرهنگ در ایران اسلامی آغاز می شود که نوید دهنده افق های روشن توسعه این سرزمین است. دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و ورود به عرصه خدمت برای آبادگری میهن عزیزمان است. ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب دانش و فرهیختگی است؛ فرصتی است برای خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاق و معنویت.

بخشی عمده از افتخارات غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان وام دار تلاش های خستگی ناپذیر  اصحاب علم و دانش است که در جهت فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته اند و دانشگاه به عنوان مهم ترین کانون اندیشه و جوشش های فکری، و بستر توسعه علمی و فرهنگی، نقش غیر قابل انکاری در این پیشرفت های علمی و اجتماعی دارد.

همزمانی آغاز سال تحصیلی دانشگاه  با ایام محرم، ضرورت توجه بیشتر دانشگاهیان با آرمان های  مکتب امام حسین (ع) را مهم تر جلوه می دهد. لازم است برای نسل جوان دانشجو، جنبه های الهی و معرفتی، انسانی، آرمان های  دینی و اجتماعی امام حسین (ع) و اصحاب آن حضرت -که عمل به اسلام ناب محمدی است - و همچنین زمان شناسی قیام امام حسین (ع) و شرایط تاریخی و اجتماعی آن ایام به عنوان زمینه آن حماسه فوق بشری تبیین گردد.

همچنین تقارن معنادار آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس، فرصت گرانبهایی است تا یاد و نام و خاطره شهدای گرانقدر و  رزمندگان با اخلاص آن ایام را گرامی بداریم؛ زیراکه افتخارات علمی امروز، امتداد همت و جانفشانی های آن بزرگ مردان است.

دانشگاه سلمان فارسی کازرون  ضمن تسلیت ایام محرم به شیعیان جهان و گرامی داشت هفته دفاع مقدس، با آرمان­های امام راحل (ره) و شهدا، تجدید میثاق نموده و همواره گام برداشتن در مسیر تحقق آرمان های آن بزرگان و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای - دامت برکاته- را سرلوحه زیست علمی و فرهنگی خود قرار می دهد تا بتواند به سهم خود تحولی در حوزه علم و دانش و فرهنگ این سرزمین  ایجاد نموده و آرمان­های بلند انقلاب اسلامی را به پیش برد.

این جانب آغاز سال تحصیلی و معطر شدن فضای دانشگاه‌ها به شمیم روح نواز دانش را به استادان فرهیخته، کارمندان سخت کوش و دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان جدیدالورود، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم و برای تک تک این عزیزان، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی همراه با سعادت دنیوی و رستگاری اخروی را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

دکتر انوشیروان غفاری پور

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون