دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 614   |  دفعات بازدید : 233   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون دکتر انوشیروان غفاری پور، در پاسداشت هفته دفاع مقدس

01 مهر, 1398

ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

دفاع مقدس، حماسه ماندگار دوران معاصر ما است و مهم‌ترین میراث فرهنگی جوانان این سرزمین است که تا ابد به یادگار خواهدماند و آیندگان آن را چون برترین حماسه‌های افتخارآفرین این سرزمین مطالعه خواهندکرد و سده‌ها و هزاره‌ها مردمان این سرزمین و تمدن کهنسال و با افتخارش، بدان مباهات خواهند کرد.

این افتخار ماندگار به دست نیامد جز در سایه ایمان و اعتقاد راستین امتی مومن به مکتب الهی اسلام ناب محمدی و تبعیت از سیره و شیوه امامان معصوم و الگو گرفتن از نهضت کربلا و اقتدا به امام حسین(ع) و یاران پاک‌باخته وی و حماسه جاودان آنها و اقتدا به رهبری خردمند، عارف و وارسته و نصب العین قراردادن فرمایشات و منویات آن پیر فرزانه امام خمینی کبیر(ره) و رشادت‌ها و ایثار و از جان گذشتگی فخرآفرینان و جوانان سربلند این سرزمین. این مجاهدت‌ها چنان اوراق زرینی در تاریخ این سرزمین رقم زد که بازخوانی آن در هر زمانی، صیقل دهنده روح جوانمردان و نشاط بخش قلب مومنان خواهدبود.

بی‌شک تلاش برای به نمایش گذاشتن هر بخش از این مجاهدت‌ها برای نسل جدید، کم از ایثار آن رزمندگان نیست و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره دفاع مقدس، جاری ساختن خط سرخ شهادت آن به حق پیوستگان، در جویبار زمان و دمیدن روحیه دفاع از اسلام و ارزش‌هایش در کالبد نسل‌ها است.

امروزه از برکت آن مجاهدت‌ها و ریخته‌شدن خون‌های پاک شهیدان، دارای تمدنی هستیم که در برابر عظمتش، ابرقدرت‌های زمان به یاوه‌گویی روی آورده‌اند و جرات مواجهه با آن را به خود نمی‌دهند و انقلاب اسلامی از برکت آن فداکاری‌ها به جایگاهی دست یافته‌است که پس از قرن‌ها، هیمنه استعمار و استکبار را در هم شکسته است و به حق بهترین الگوی ملت‌های ستم‌کشیده شده‌است.

بی‌شک با تبعیت از فرمایشات مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای - دام ظله الشریف - اسلام و انقلاب و ارزش‌های انقلابی روز به روز در تعالی و گسترش خواهدبود. در این زمینه ایجاب می‌کند هرکس به سهم خود، برای پیشرفت ایران اسلامی تلاش نماید و در این جبهه وظیفه دانشگاهیان به عنوان میدان داران عرصه علم و دانش، بسیار پررنگ و سرنوشت ساز است.

این‌جانب ضمن گرامی داشت دفاع مقدس و تاکید بر ضرورت حفظ و گسترش ارزش‌های آن، همه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون را به جهادی علمی برای کمک به پیشرفت میهن عزیزمان در جهت غلبه بر دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب در جبهه دانش دعوت می‌کنم و یقین دارم که جوانان امروز ما در سنگر دانشگاه، پیروان حقیقی و ادامه‌دهنده راه روشن و فخر آفرین رزمندگان و شهدای دیروز این سرزمین هستند.

دکتر انوشیروان غفاری پور

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون