دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 615   |  دفعات بازدید : 228   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گفتگو با معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون: سیدهاشم خاتمی

01 مهر, 1398

معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از آمادگی کامل این دانشگاه در کلیه‌ سطوح خدماتی و رفاهی برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

سیدهاشم خاتمی معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه ضمن اشاره به برخی زیرساخت‌ها و بسترهای آماده برای آغاز سال تحصیلی جدید در این دانشگاه، به ذکر برخی اقدامات صورت گرفته در خصوص خوابگاه‌های دانشجویی، سلف‌سرویس، صندوق رفاه دانشجویی اشاره کرد و از آمادگی کامل دانشگاه برای پذیرش دانشجویان خبر داد.

وی با تأکید بر اهتمام ویژه مدیریت دانشگاه‌‌ به مسائل رفاهی دانشجویان، به تلاش‌های صورت گرفته برای ارایه‌ خوابگاه‌هایی مناسب به دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی اشاره کرد و خاطر نشان نمود: «معاونت دانشجویی مناقصه خوابگاه خودگردان را برگزار نموده و براساس آن نیز قرارداد منعقد شده است.»

خاتمی در ادامه از تعامل با سایر دستگاه‌های دولتی شهرستان کازرون خبر داد و ضمن تشکر از همراهی مدیران این دستگاه‌های دولتی، افزود: «رايزنی‌های لازم در خصوص انعقاد قرارداد با آموزش و پرورش جهت اجاره خوابگاه سعادت واقع در خيابان مطهری و انجام برخی تعمیرات در آن صورت گرفته است. همچنین رايزنی‌های لازم در خصوص انعقاد قرارداد با بنياد 15خرداد، جهت اجاره ساختمان‌های این بنياد برای استفاده به عنوان خوابگاه خواهران و سالن ورزشی دانشجويی انجام شده و قراردادهای لازم نیز منعقد گردیده است.»

وی به ذکر جزییات بیشتری از این قراردادها و همکاری‌های دوسویه‌ بین دانشگاه و نهادهای مذکور اشاره کرد و افزود: «در راستای انعقاد تفاهم‌نامه با بنياد 15خرداد، پيگيری‌های لازم در خصوص تأمين بخشی از هزينه‌های تعميرات ساختمان مربوطه، انجام پذیرفت. همچنين حفاظ‌های لازم تهيه و نصب شده و امکانات جدیدی نیز به خوابگاه اضافه گرديد.»

خاتمی همچنین به بخش دیگری از تلاش‌های مجموعه دانشگاه برای تأمین خوابگاه‌های مورد نیاز دانشجویان اشاره کرد و یادآور شد: «با مالکان دو ساختمان خوابگاهی ديگر به نام‌های کوثر و زينبيه جهت واگذاری به خواهران و برادران قرارداد منعقد گردیده است که ثبت‌نام خوابگاه‌ها و آماده‌سازی بسترهای مربوط به آن از طريق اتوماسيون دانشجويی و سايت دانشگاه هم اکنون در حال انجام است.»

معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه به ارتقا اتوماسیون تغذیه در سال جدید تحصیلی اشاره کرد و خاطر نشان نمود: «با پیگیری‌های انجام شده، تجهيزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری جهت اتوماسيون تغذيه با قابليت استفاده از اثر انگشت برای مراجعه‌کنندگان به سلف سرويس، خریداری و راه‌اندازی شده است که در ترم جاری استفاده خواهد شد.»

خاتمی همچنین با تأکید بر ارایه‌ خدمات مطلوب به دانشجویان خاطر نشان نمود: «در جهت بهبود کیفت و کمیت طبخ و توزیع غذا در سلف سرویس دانشگاه، آشپزخانه سلف‌سرویس آماده‌سازی شده و با تأمین و راه‌اندازی تجهیزات صنعتی و همچنین تأمین امکانات لازم در جهت خريد اقلام غذايی مورد نياز سلف سرويس و پرکردن انبارهای آن، بسترهای مناسبی برای ارایه‌ خدمات به دانشجویان در این حوزه فراهم شده است».

وی همچنین تصریح نمود: «دانشگاه ضمن تسويه حساب با پيمانکار سابق سلف، در خصوص امور تغذیه بر اساس فراخوان و برگزاری مناقصه، پیمانکار جدید را انتخاب و مطابق با شرایط قانونی نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نموده است.»

سید هاشم خاتمی در پایان از تلاش‌های مدیریت دانشگاه برای جذب بودجه‌های گوناگون برای تسهیل ارایه‌ خدمات به دانشجویان خبر داد و به عنوان یکی از موارد به وضعیت صندوق رفاه دانشجویی در ترم جاری اشاره کرد و تصریح نمود: «پيگيری‌ها و مکاتبات لازم با سازمان امور دانشجويان و صندوق رفاه دانشجويی در جهت اخذ اعتبارات خارج از بودجه مصوب دانشگاه انجام گرفته است.»