دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 616   |  دفعات بازدید : 473   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تقدیر از کارکنان نمونه دانشگاه سلمان فارسی

02 مهر, 1398
تقدیر از کارکنان نمونه دانشگاه سلمان فارسی

رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن تقدیر از کارکنان نمونه‌ی این دانشگاه، جدیت و اهتمام کلیه‌ی کارکنان دانشگاه سلمان فارسی را از جمله نقاط قوت این مرکز علمی برشمرد و خواستار تداوم و تقویت این روند شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی، دکتر انوشیروان غفاری‌پور در نشستی که یکم مهرماه و به منظور تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه برگزار گردید، ضمن تأکید بر اهمیت نقش این دانشگاه در فضای علمی، خاطر نشان نمود: با تکیه به توانمندی‌ها، تجارب و به ویژه تعهدی که در بین کارکنان این دانشگاه دیده می‌شود، می‌توانیم گام‌های محکم‌تری را برای اعتلای روند علمی آن برداریم.

گفتنی است براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ندا پناه، خداداد زراعتی، خدابخش میرزایی، حمید یزدانی، احمد جعفری، ایمان براتی، عبدالکریم عباسی و مجتبی جنگجو به عنوان کارمندان نمونه‌ی دانشگاه سلمان فارسی برگزیده شدند که با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از تلاش‌های آنها قدردانی به عمل آمد.