دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 617   |  دفعات بازدید : 245   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 مهر, 1398
برگزاری دوره GIS ویژه کارکنان ادارات و سازمان‌هاي شهرستان کازرون

مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در ادامه روند برگزاری دوره‌های آموزشی خود، دوره‌ی آموزشی GIS را برای کارکنان اداره‌ها و سازمان‌های دولتی شهرستان کازرون برگزار نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی، در این دوره آموزشی 30 ساعته که در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با سطوح مختلف جامعه برگزار شد، خدمات علمی و آموزشی مرتبط با سیستم اطلاعات جغرافیایی و تازه‌ترین مباحث علمی پیرامون آن در اختیار کارکنان اداره‌ها و سازمان‌های دولتی شهرستان کازرون قرار گرفت و در پایان دوره نیز برای شرکت‌کنندگان، گواهی معتبر از سوی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صادر گردید.

گفتنی است دوره آموزشی GIS یا سیستم اطلاعات جغرافیایی، دوره‌ی آموزشی است که طی آن به انتقال مبانی و اصول کار با این سیستم از جمله ذخیره، نگهداری، مدیریت و تجزیه و تحلیل اطلاعات جغرافیایی، به ویژه برای کار همزمان با داده‌هایی که وابستگی مکانی و توصیفی دارند، پرداخته می‌شود. به دنبال افزایش حجم زیاد داده‌ها و کاربردهای روزافزون آنها در نظام‌های مختلف مرتبط با زمین، نظیر منابع‌طبیعی، محیط‌زیست، خاک و زمین‌شناسی، استفاده از این سیستم در ساختارهای مدیریتی، از جمله نهادهای دولتی ضروری شده است و براساس این ضرورت، مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، برگزاری این دوره را در تقویم برنامه‌های خود گنجانده است.