دوشنبه ، 5 اسفند ، 1398

کد خبر: 618   |  دفعات بازدید : 380   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه هیئت رئیسه با اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزارشد

02 مهر, 1398
جلسه هیئت رئیسه با اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزارشد

به مناسبت آغاز سال تحصیلی، هیئت رئیسه دانشگاه، به منظور هم‌اندیشی و شنیدن دیدگاه‌های اساتید، جلسه‌ای با اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار کردند. در ابتدای این جلسه دکتر انوشیروان غفاری‌پور، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ایام محرم را به اساتید این دانشگاه تسلیت گفت و آرزوی قبولی عزاداری‌های عاشورایی حاضران در جلسه کردند. رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با ذکر گرامی داشت هفته دفاع مقدس، شروع سال تحصیلی را تبریک گفتند و در ادامه جلسه به شنیدن دیدگاه‌های اعضای هیئت علمی دانشگاه درباره مسائل صنفی و مشکلاتی از این دست پرداختند.

دکتر غفاری‌پور در ادامه با بیان گذشت یک سال از مسئولیت خود در این دانشگاه به بخشی از مشکلات پیش روی مدیریت دانشگاه و همچنین توفیقات به دست آمده اشاره کردند و ضمن تقدیر از زحمات اعضای هیئت علمی این دانشگاه به گوشه‌ای از وظایف و ضرورت نگاه به افق‌های پیش روی این دانشگاه و مسئولیت‌های اساتید در این باره پرداختند.

وی مشکلات یک سال گذشته دانشگاه را در محورهای ذیل دسته بندی و بیان کردند:

1-   استخدام‌ها و انتصاب‌های غیر قانونی که عده‌ای با وجود نداشتن شرایطی حداقلی استخدام شده یا در پست‌هایی منصوب شده بودند. وی اشاره کردند که هرچند این مساله در آغاز حل شد ولی تا مدت‌ها دانشگاه درگیر حواشی آن بود.

2-    شرایط پردیس دانشگاه و ساختمان دانشکده علوم پایه که به دلیل عدم انجام بعضی اقدامات به موقع و ضروری از طرف دانشگاه، دانشگاه گرفتار مشکلات فراوانی در آن حوزه شده است.

3-    معضل دیگر سال گذشته، بحث آمایش و حذف دو دانشکده علوم پایه و هنر ومعماری بود که در مصوبه هیئت امنا در ابتدای شهریور ماه 1397 به تصویب رسیده بود و انرژی و وقت فراوانی گرفت تا بحث حذف تدریجی تبدیل به عدم توسعه شود.

4-    اما مشکل چهارم به تغییر چارت سازمانی دانشگاه بر می‌گردد. در تیر ماه 1397 چارت برای تغییر و ارتقا به هیئت امنا برده شده است که نتیجه به دست آمده مورد رضایت و قبول دانشگاه نیست و کوشش فراوانی برای بهبود می‌طلبد.

دکتر انوشیروان غفاری پور توفیقات به دست آمده در طول یک سال گذشته را بدین شکل دسته‌بندی و بیان کردند:

1-    احیای چند پست سازمانی مسکوت مانده و ضروری و مهم، که علاوه بر فراهم کردن زمینه مشارکت شمار بیشتری از اعضای هیئت علمی در مدیریت دانشگاه، زمینه فعالیت و مشارکت موثرتر دانشگاه در جامعه و صنعت را فراهم می‌کند.

2-    صرفه‌جویی‌های چشمگیر و مهمی که در این مدت انجام شد؛ مثل تقلیل هزینه قرارداد با شرکت‌ها و ادارات خدمت‌رسان به دانشگاه که از قبل این اقدامات، مبالغ قابل توجهی در هزینه‌های دانشگاه صرفه‌جویی صورت گرفته‌است.

3-    اخذ منابع مالی قابل توجه و خارج از بودجه برای اتمام طرح دانشکده علوم پایه و تجهیز سلف سرویس و کمک به تغذیه و صندوق کمک به دانشجویان.

4-    آماده‌سازی بستر ساخت دو خوابگاه دانشجویی از طریق صندوق رفاه و خیرین و آغاز عملیات ساخت دانشکده فنی و مهندسی وتسریع در روند ساخت سلف سرویس مرکزی دانشگاه که در مراحل پایانی است.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اشاره به ضرورت توجه به ابعاد مختلف وظایف و مسئولیت‌های دانشگاه، نگاه جامع‌تر اساتید دانشگاه را یادآوری کردند و موارد ذیل را برای توجه بیشتر مطرح نمودند:

1-    عضو هیئت علمی دانشگاه، در مرتبه اول، مهم‌ترین دغدغه شغلی و حرفه‌ای‌اش باید آموزش به روز و به مقتضای نیازهای جامعه و رشته علمی مربوطه باشد.

2-    دغدغه دوم استاد دانشگاه باید پژوهش اصیل باشد؛ پژوهشی که بنیادی و راهگشا و حلّال مشکلات رشته‌های علمی و جامعه باشد و لااقل بتوان نتایج آن را در آموزش و برای ارتقای علمی و آموزشی به کار گرفت.

3-    دغدغه سوم استاد دانشگاه، اصلاح و ارتقای فرهنگی دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مرز و بوم است. لازم است که تلاش های‌مسئولانه صورت گیرد تا دانشجو علاوه بر کسب تخصص علمی، به فرهیختگی و تعالی معنوی برسد.

4-    وی دغدغه چهارم را کارآفرینی دانستند و بیان‌کردند که دانشگاه و استاد دانشگاه، علاوه بر وظایف فکری و علمی، می‌توانند خود نیز به عنوان کارآفرین، الگوی علمی و مناسب تولید مادی و معنوی جامعه را فراهم سازند.

این جلسه که با صمیمیت، همفکری و همدلی اساتید و هیئت رئیسه همراه بود، در آغازین روز مهرماه برگزار شد.