شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 628   |  دفعات بازدید : 130   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 مهر, 1398
پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت هفته نیروی انتظامی

نظم و امنیت، از ضروریات حیاتی جامعه است که امروزه با پشتوانه درایت‌های فرماندهی معظم کل قوا و ایثار و رشادت‌های نیروی انتظامی و مشارکت آحاد مردم در کشور جاری است. نظم، امنیت و آرامش، هدیه نیروی انتظامی و نتیجه تلاش و از جان گذشتگی‌های این قشر فداکار  به ایران اسلامی است. نیروی انتظامی یک نیروی مردمی است که با همکاری و همراهی و با تکیه بر توان مردم به انجام وظیفه و ایجاد نظم و امنیت در جامعه می‌پردازد. یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی آن است که در چارچوب ارزش‌هایش،  راهکار اصلی نیروی انتظامی، ایجاد امنیت و نظم با گسترش و ترویج قانون و قانون مداری در جامعه است. استفاده از توانمندی‌ها و یافته‌های علمی برای ساماندهی مسائل و معضلات اجتماعی از مهم ترین وجوه ممیزه نیروی انتظامی کشور ما است. نیروی انتظامی برای تسریع در امور خدمت رسانی به هم میهنان، یکی از نهادهای پیشتاز در حوزه استفاده از ابزارهای نوین تکنولوژیکی و ارتباطی است. افتخار خدمت در سخت ترین شرایط  جغرافیایی و صعب ترین موقعیت‌های امنیتی، متعلق به این نیروی سخت کوش و مردمی است.

این جانب ضمن گرامی داشت یاد و نام  شهدای نیروی انتظامی که در راه حفظ امنیت و نظم جامعه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، هفته نیروی انتظامی را از طرف خود و دیگر اعضای دانشگاه سلمان فارسی کازرون اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه، به همه این مبارزان فی سبیل الله و مخصوصا مجموعه نیروی انتظامی شهرستان کازرون که از دلسوزترین، توانمندترین و باتجربه ترین افراد آن حوزه به شمار می‌روند، تبریک عرض می‌کنم و برای این عزیزان، توفیق خدمت در زیر پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی و در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری دام ظله العالی را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

دکتر انوشیروان غفاری پور

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون