چهارشنبه ، 1 آبان ، 1398

کد خبر: 629   |  دفعات بازدید : 254   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اولین کلاس آموزش الکترونیکی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

16 مهر, 1398
اولین کلاس آموزش الکترونیکی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

کلاس مدیریت پروژه‌های فناوری اطلاعات به عنوان اولین کلاس درس الکترونیکی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ساعت 8 صبح روز سه‌شنبه شانزدهم مهرماه توسط مهندس علی بدیع، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر (IT) برگزار شد.

دوره‌های آموزش الکترونیکی به همت معاونت آموزشی و پژوهشی و پیگیری‌های گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی با مساعدت مدیر آموزش و کارشناسان فناوری اطلاعات راه‌اندازی گردیده است.

معاون آموزشی وپژوهشی ضمن شرکت در اولین جلسه کلاس مجازی در دانشگاه سلمان فارسی، به اهمیت آموزشهای الکترونیکی و مزایای متنوع روش‌های یادگیری الکترونیکی در فراگیری و انتقال بهینه محتوای علمی به دانشجویان و سایر اقشار جامعه اشاره‌کرده و ضرورت به کارگیری این شیوه فناوری محور را برای دانشجویان این کلاس تشریح نمود. دکترابوذر خسروی با اشاره به تسلط اساتید گروه مهندسی کامپیوتر به این شیوه نوین فناورانه به عنوان یک نقطه قوت، ابراز امیدواری کرد بتوان آموزش مجازی را در سایر گروه‌های آموزشی و حتی برای دوره‌های ضمن خدمت کارمندان در نیمسل‌های آتی با سرعت بیشتری توسعه داد.

مدیر امور آموزشی دانشگاه سلمان فارسی نیز اعلام کرد، ارائه درس مدیریت پروژه‌های فناوری اطلاعات بر اساس تصویب شورای آموزشی دانشگاه و در راستای آیین‌نامه دوره‌های کاردانی و کارشناسی در نیمسال اول 99-98 به صورت الکترونیک اجرا می‌شود.

مهندس علیرضا دهقان با اشاره به اینکه این نوع آموزش مدت‌هاست در دانشگاه‌های پیشرو دنیا مورد پیاده‌سازی قرارگرفته است و ارزیابی‌ها نشان از توفیق فراگیران در یادگیری و تمایل اساتید در برگزاری دوره‌ها دارد، گسترش ضریب نفوذ فناوری اطلاعات در ایران را به عنوان عاملی مهم دانست که موجب گردیده راه‌اندازی دوره‌های الکترونیکی در سالهای اخیر در دستور کار دانشگاه‌های صاحب نام کشور قرار گیرد. مدیر امور آموزشی دانشگاه با دعوت از سایر اساتید و گروه‌های آموزشی در برگزاری دوره‌های الکترونیکی برای دروسی که در آیین نامه مجاز تشخیص داده شده‌است، ابراز امیدواری کرد برگزاری کلاس‌های مجازی که متأسفانه تا این تاریخ در این دانشگاه نادیده گرفته شده بود، به صورت منسجم گسترش یابد.