يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 635   |  دفعات بازدید : 264   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری نشست ادبی: تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظ

24 مهر, 1398
برگزاری نشست ادبی: تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظ

به مناسبت سالروز بزرگ‌داشت حافظ، نشست ادبی با هدف بررسی بیشتر وجوه مختلف شعر حافظ در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست دکتر محتشم محمدی، به ارایه سخنانی با عنوان «تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظ» پرداخت.
در ادامه نشست حاضرین ذیل موضوع مطرح شده، به بحث و گفتگو پرداختند.
گفتنی است این نشست در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی و در ادامه برنامه‌های علمی دانشکده زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری نشست ادبی: تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظبرگزاری نشست ادبی: تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظبرگزاری نشست ادبی: تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظبرگزاری نشست ادبی: تأملی در اندیشه‌های اعتقادی حافظ