يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 637   |  دفعات بازدید : 321   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 مهر, 1398

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون و هیئت همراه، با رئیس دانشگاه شیراز دیدار کردند.

در این دیدار که به منظور بررسی بعضی مسائل دانشگاه و تداوم همکاری در زمینه‌های مرتبط و رفع برخی موانع موجود در امور جاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون تشکیل شده بود، رئیس دانشگاه شیراز به ضرورت ارتقای وضعیت دانشگاه‌ها از سبک‌های سنتی و صرفاً آموزشی به مرحله نوین اشاره کرد و راز بقای دانشگاه‌ها را دنبال کردن افق‌های نوین توسعه دانستند. نماینده عالی وزارت علوم در استان، در پاسخ به وضعیت نامشخص طرح آمایش در فارس اظهار کردند که اجرای این طرح ظرافت‌ها و دشواری‌های بی‌شماری دارد که به اقتضای هر شهر و منطقه باید مورد توجه قرار گیرد و خوشبختانه اکنون وزارت علوم متوجه این ظرافت‌ها و دشواری‌های طرح آمایش در مرحله عمل شده‌است. وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر اجرای این طرح در آینده نزدیک اظهار داشتند که در طول چند ماه گذشته هیچ نامه و مطلبی با محتوا یا مرتبط با این طرح به دست ما نرسیده است و در صورت استعلام نظر به وسیله وزارت علوم، حمایت ما از دانشگاه سلمان فارسی کازرون قطعی خواهد بود.
در ابتدای این جلسه دکتر انوشیروان غفاری پور، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به بیان بعضی از مشکلات و شرایط این دانشگاه پرداختند و دیگر اعضای هیئت همراه نیز مسائل مورد نظر خود در رابطه با دانشگاه را مطرح کردند از جمله: لزوم همراهی و همکاری موثر و سازنده‌تر دانشگاه‌های استان فارس و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه‌های شهرستانی برای کمک به حل و رفع مشکلات این استان و ضرورت تشکیل شبکه دانشگاهی استانی برای ارائه راهکارهای علمی در جهت توسعه این استان به عنوان بخشی از وظایف مورد انتظار و ذاتی دانشگا‌ه‌ها.
همچنین با بیان تاثیرات مثبت دانشگاه کازرون در بافت اجتماعی و زمینه فرهنگی شهرستان و لزوم تقویت آن جهت نقش آفرینی بهتر در حوزه محلی خود مطالبی بیان شد. در همین راستا مسائلی از دانشگاه سلمان فارسی کازرون که در ارتباط با دانشگاه شیراز است مانند روندهای موجود در هیئت جذب استان و لزوم همکاری بیشتر بر اساس موازین و اسناد بالادستی برای تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه از رئیس دانشگاه شیراز درخواست شد تا برای کمک به ارتقای هرم اعضای هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، موانع موجود در روند جذب متقاضیان عضویت در هیئت علمی این دانشگاه مرتفع شود.
لازم به ذکر است که از چند سال قبل، روند استخدام و تبدیل وضعیت و ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در هیئت جذب استانی صورت می گیرد که این هیئت جذب به وسیله دانشگاه شیراز مدیریت می شود. این دیدار که حدود دو ساعت به طول انجامید در فضایی صمیمی روز چهارشنبه مورخ بیست و چهارم مهرماه نود و هشت در دفتر رئیس دانشگاه شیراز برگزار شد.
رئیس دانشگاه شیراز: از چندین ماه قبل هیچ نامه ای مرتبط با طرح آمایش به دست ما نرسیده استرئیس دانشگاه شیراز: از چندین ماه قبل هیچ نامه ای مرتبط با طرح آمایش به دست ما نرسیده است