يکشنبه ، 26 آبان ، 1398

کد خبر: 638   |  دفعات بازدید : 159   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

وزیر علوم تحقیقات و فناوری، نماینده وزارت در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه سلمان فارسی کازرون را منصوب کرد

06 آبان, 1398

طی حکمی از طرف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر ابوذر خسروی عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به سمت نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی این دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال، مساعدت رئیس محترم دانشگاه، هم فکری سایر همکاران و حضور مستمر و موثر در هیئت نظارت، در تقویت مشارکت دانشجویان، ایجاد فضای پرنشاط در دانشگاه و برقراری ارتباط سازنده با تشکل‌های اسلامی موفق باشید.

لازم به یادآوری است که قبل از دکتر خسروی یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز به عنوان نماینده وزارت علوم در تشکل‌های اسلامی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شده‌بودند. تشکل‌های اسلامی نهادهایی هستند که به وسیله دانشجویان یا اساتید دانشگاه تشکیل می‌شوند و هدایت و برنامه‌ریزی برای بخشی از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و به ویژه سیاسی دانشگاه را به عهده می‌گیرند. همه فعالیت‌های این تشکل‌های اسلامی با تصویب و تایید هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه قابلیت اجرا می‌یابند. نماینده وزارت علوم، یکی از سه عضو اصلی این هیئت در هر دانشگاه است. دو عضو دیگر آن رئیس دانشگاه و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است و دبیری این هیئت با معاونت فرهنگی و اجتماعی است.