يکشنبه ، 26 آبان ، 1398

کد خبر: 639   |  دفعات بازدید : 102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اعزام دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مشهد مقدس

12 آبان, 1398
اعزام دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مشهد مقدس

دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی اردویی زیارتی که همزمان با ایام رحلت پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام رضا(ع) برگزار شد، با اعزام به مشهد مقدس به حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف شدند.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون طی این اردوی چهار روزه، چهل نفر از دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی در قالب ششمین دوره همایش دانشجویان زائر پیاده امام رضا(ع)، مسیر 35کیلومتری را در جاده نیشابور تا مشهد مقدس پیاده پیمودند و با حضور در حرم مطهر امام رضا(ع) به زیارت پرداختند.
این دانشجویان همچنین پس از حضور در حرم مطهر امام رضا(ع) در برنامه‌های مختلف فرهنگی و زیارتی که در مشهد مقدس برگزار گردید، شرکت نمودند.