يکشنبه ، 26 آبان ، 1398

کد خبر: 640   |  دفعات بازدید : 88   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

13 آبان, 1398
پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت 13 آبان
ملت ایران با قدرت و اقتدار در طول تاریخ نشان داده است که ملتی استکبار ستیز است و نه تنها خود زیر بار ظلم و ستم و زورگویی نمی رود، بلکه پرچمدار مبارزه با ستمگری و استکبار است. تاریخ پرفراز و نشیب و افتخار آفرین این سرزمین سرشار از این مبازرات برای تحقق آزادی و سربلندی همگان در جهان است. یکی از مصادیق بارز مبارزه با استکبار در دوران معاصر، 13 آبان یک هزار و سیصد و پنجاه و هشت خورشیدی است که در آن روز جوانان ما نشان دادند زورگویی مستکبرین جهان را بر نمی تابند هرچند با دست خالی باشند و دشمن در نهایت امکانات و تجهزات. در این روز تاریخی جوانان این سرزمین و دانشجویان پر افتخار ایران اسلامی زیر پرچم جمهوری اسلامی و با تبعیت از رهنمودهای خمینی کبیر (ره) هیمنه استکبار را در هم شکستند و سستی و ضعف آنان را یک بار دیگر به جهانیان نشان دادند.
این جانب ضمن گرامی داشت روز تاریخی 13 آبان، جوانان و دانشجویان دانشگاه های شهرستان کازرونرا به الگو قرار دادن آن جوانان انقلابی در ظلم ستیزی دعوت می کنم و از دانشگاهیان این شهرستان می خواهم برای نشان دادن این روحیه جوانمردی و اثبات تبعیت از اقدام آنان در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در راهپیمایی 13 آبان حضوری پرشور و اقتدار آفرین داشته باشند.

دکتر انوشیروان غفاری پور
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون