پنجشنبه ، 3 بهمن ، 1398

کد خبر: 646   |  دفعات بازدید : 241   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدند

25 آبان, 1398
جاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدند

دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون در قالب اردویی یک روزه از جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان کازرون بازدید کردند.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی، معاونت فرهنگی ـ اجتماعی این دانشگاه با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان ورودی جدید با پیشینه تاریخی و فرهنگی شهرستان کازرون و در قالب اردویی یک روزه، دانشجویان ورودی جدید را با برخی از جاذبه‌های تاریخی فرهنگی شهرستان کازرون آشنا کرد.
در این اردوی یک روزه دانشجویان از شهر باستانی بیشاپور، نقوش برجسته تنگ چوگان و دهکده گردشگری دوان بازدید کردند. همچنین پس از پذیرایی در قالب ناهار و میان‌وعده، دانشجویان ورودی جدید با هدف شناخت بیشتر سابقه علمی ـ تاریخی شهرستان کازرون و آشنایی بیشتر با مشاهیر این حوزه، با حضور در بقعه علامه دوانی و بقعه شیخ امین‌الدین بلیانی از آرامگاه این دو چهره مطرح تاریخی کازرون نیز بازدید کردند.
گفتنی است دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حال حاضر بالغ بر 1500 دانشجو دارد که بخش قابل توجهی از این دانشجویان غیربومی هستند و بر همین اساس، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه در طول سال برنامه‌های مختلفی را برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان کازرون برگزار می‌نماید.
جاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدندجاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدندجاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدندجاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدندجاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدندجاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدندجاذبه‌های تاریخی کازرون، میزبان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سلمان فارسی شدند