شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 648   |  دفعات بازدید : 102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گام انسان دوستانه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای اهدا خون

06 آذر, 1398
گام انسان دوستانه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای اهدا خون

جمعی از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در حرکتی انسان‌دوستانه با حضور در مرکز انتقال خون این شهرستان نسبت به اهدا خون خود اقدام کردند.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این برنامه که از سوی کانون فرهنگی همیاران بهداشت این دانشگاه و با حمایت و پشتیبانی معاونت فرهنگی اجتماعی و مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی برگزار شده بود، دانشجویان پس از حضور در مرکز انتقال خون شهرستان کازرون و دریافت توضیحات و راهنمایی‌های مرتبط، خون خود را اهدا نمودند.
گفتنی است بنا بر اعلام علی‌اصغر اصغری‌فرد، کارشناس ارشد خون‌شناسی و بانک خون، در حال حاضر با وجود پيشرفت‌های چشم‌گير در زمينه علم پزشكي، هنوز هيچ‌گونه جايگزين مصنوعی برای خون ساخته نشده است و فقط خونی که توسط انسان‌های نيكوکار اهدا می‌شود، می‌تواند جان انسان‌های ديگر را از مرگ نجات بخشد. عدم وجود جايگزين مناسب برای خون، محدود بودن مدت زمان نگه داری خون و فرآورده‌های خونی و هميشگی بودن نياز به خون و فرآورده‌های آن سبب شده تا اهدای خون از اهميت و جايگاه ويژه‌ای برخوردار شود.
گام انسان دوستانه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای اهدا خونگام انسان دوستانه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای اهدا خون