سه شنبه ، 8 بهمن ، 1398

کد خبر: 65   |  دفعات بازدید : 5152   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری نشست سیاسی “راهبرد غرب در جهان” در دانشگاه سلمان فارسی

09 ارديبهشت, 1392

نشست سیاسی بصیرتی تحت عنوان “راهبرد غرب در جهان” چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.
در این نشست که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سالن اجتماعات استاد علی دوانی این دانشگاه برگزار شد، سرهنگ نصیرزاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج یاسوج ضمن تببین راهبرد غرب در جهان به معرفی “کمیته سیصد” پرداخت.
وی بیان داشت: این کمیته کانون توطئه جهان را مدیریت می کند که ساختن جهانی بسیار کوچک را در سر می پروراند.
این کارشناس مسائل سیاسی، ضمن اشاره به دیگر اهداف این کمیته در جهان بیان داشت: از جمله اهداف کمیته سیصد ایجاد حکومت جهانی با پولی واحد، ایجاد دین واحد در سطح جهان، به وجود آمدن دو طبقه فرمان بردار و فرمانده، نابودی چهار میلیارد از جمعیت مصرف کنندگان ناکارآمد جهان و… است.
وی در ادامه به ذکر برخی از اقدامات این کانون پرداخت و در پایان به سوالات دانشجویان که بیشتر پیرامون انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بود پرداخت.
در ابتدای این برنامه دکتر رضا پولادی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری تأکید کرد: ما باید با مشارکت در انتخابات باز هم امیدهای استکبار را ناامید کنیم.

ravabet
1392 ارديبهشت 09 دوشنبه 11:53 ق.ظ