يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 652   |  دفعات بازدید : 141   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری دوره تفسیر قرآن کریم ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

12 آذر, 1398
برگزاری دوره تفسیر قرآن کریم ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دوره تقسیر قرآن کریم، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این دوره آموزشی که به مناسبت هفته قرآن و عترت برنامه‌ریزی و از همان هفته آغاز گردیده بود، پس از برگزاری چندین جلسه تفسیر قرآن با حضور کارمندان دانشگاه سلمان فارسی به کار خود پایان داد.
در این مجموعه جلسات حجت‌الاسلام زالزاده ضمن بیان تفسیر برخی از سوره‌ها، پیرامون شأن نزول و احادیث مرتبط با قرآن کریم به ایراد سخنرانی پرداختند.
گفتنی است دوره مذکور از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در سالن نمازخانه این دانشگاه برگزار شد.