شنبه ، 3 اسفند ، 1398

کد خبر: 692   |  دفعات بازدید : 209   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری ورزش صبحگاهی و پیاده‌روی کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 بهمن, 1398
برگزاری ورزش صبحگاهی و پیاده‌روی کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

همزمان با برپایی ویژه‌برنامه‌ها و جشن‌های دهه فجر، برنامه ورزش صبحگاهی و پیاده‌روی کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این برنامه که صبح دوشنبه، 21 بهمن ماه برگزار گردید، هیئت رییسه، جمعی از اعضا هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه مسیر پیاده‌رو سلامت را در حاشیه پارک طالقانی طی نمودند.
گفتنی است در پایان این برنامه که از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی برگزار گردید با صرف صبحانه از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد و به قید قرعه به 12 نفر از کارکنان حاضر در این برنامه هدایایی اهدا شد.