پنجشنبه ، 14 فروردين ، 1399

کد خبر: 707   |  دفعات بازدید : 137   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 اسفند, 1398

یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

فرارسیدن نوروز و دمیدن بهار  و حلول سال نو خورشیدی، تکرار زیبایی های نهفته در طبیعت است. چرخش جهان از سردی به اعتدال و زمانی است مناسب برای نو شدن ها برای انسان، زمانی است برای چرخش در دیدگاه و اندیشه وتحول در نگاه به جهان و جامعه. می توان از این گردش طبیعت استمداد جست و خشکی روح را به طراوت بدل کرد و نامهربانی هارا (اگر وجود دارد و در ضمیرها نهفته است) با مهر و دوستی جایگزین کرد. جهان بزرگترین آموزگار است برای کسانی که دلی بینا دارند تا بدانند که زردی خزان و سردی زمستان را پایانی است با بهاری دل انگیز. سختی گذرنده است و پایانی در انتظار هر ناملایمتی است که خداوند سبحان فرمود «ان مع العسر یسرا» و بهار زیباترین تفسیر این آیه و دلنشین ترین و امید بخش ترین وعده خداوند سبحان است.
سال ۱۳۹۸ سال آزمون‌های دشواری برای مردم شریف و توانا و اصیل ایران اسلامی بود. مردمی که در طول تاریخ چندهزار ساله خود سختی هایی بسیار دشوارتر از آنچه در این سال دیدند را پشت سر نهاده اند و تاریخ غنی و فخرآورشان، پر است از پیروزی های فراوان پس از مصائب و مشکلات. مقاومت به همراه شجاعت و شهامت، رمز گذر از مشکلات و ساختن تاریخی پر افتخار و پیشینه ای درخشان بوده است و کماکان این خصیصه در نهاد این ملت نجیب، نقش بسته است و به پشتوانه این ویژگی منحصر به فرد ملی ما است که ایران از کهن ترین کشورها است و مردم این سرزمین، باسابقه ترین ملت جهان اند و توانسته اند قدیمی ترین تمدن جهان را با همین صبوری ها و شهامت ها و شجاعت های بی بدیل خود بسازند. امید داریم سال نو آغازی بر زوال مصائب باشد و حلول آن شروع روزگار شادی ها و پیشرفت ها و گذر از مصائب سال کهنه شود تا همراه با طبیعت، جشنی برایپایان همه ناملایمات یک ساله برگزار کنیم.
این جانب فرا رسیدن سال نو و دمیدن نوروز ۱۳۹۹ را در مرتبه اول به مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای – دامت برکاته- تبریک عرض می کنم و از حضرت احدیت طول عمر و سلامتی وی را مسالت دارم. بعد از آن، این نوروز فرخنده و زیبا را به همه عزیزانم در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اعم از اساتید دانشمند و فرزانه، کارکنان کوشا و دلسوز، دانشجویان فهیم و بی نظیر و خانواده های ارجمندشان تبریک عرض نموده و آرزوی سالی خوش همراه با شادی و پیروزی برای تک تک این عزیزان دارم. همچنین فرارسیدن سال نو و این بهار دل انگیز و نوروز کهنسال را به همه مردم اصیل و نجیب و مهربان کازرون تبریک عرض نموده و آرزوی سربلندی و شادی و موفقیت برای این بزرگواران دارم. امید است در سایه ایزد تبارک و تعالی و توفیقات وی، همه ما بتوانیم با عمل به دستورات وی و تصفیه درون و گام نهادن در مسیر انبیا مخصوصا حضرت ختمی مرتبت و اوصیای معصومین، از بندگان مخلص و رستگار وی به شمار آییم. آمین یا رب العالمین

دکتر انوشیروان غفاری پور
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون