پنجشنبه ، 14 فروردين ، 1399

کد خبر: 708   |  دفعات بازدید : 131   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

غرس ۱۷۰ اصله درخت در پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

28 اسفند, 1398
غرس ۱۷۰ اصله درخت در پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

با هدف ارتقا سرانه فضای سبز پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ۱۷۰ اصله درخت در بخش‌های مختلف پردیس این دانشگاه غرس شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، برای انجام عملیات غرس این درختان که در نیمه دوم اسفندماه سال جاری صورت گرفت، ۴۰۰مترمکعب خاکریزی و ۳هزار متر لوله‌گذاری قطره‌ای انجام شد که در مجموع هزینه‌ای بالغ ۱۲۰میلیون ریال را در بر داشت.
درخت‌های کاشته شده شامل جنبو، تی‌بی‌تی، برهان گلی، نخل فینیکس، درخت ابریشم و گل شیشه‌شور می‌باشد که در بلوار ورودی پردیس، حاشیه ساختمان علوم پایه، حاشیه بلوار سلف سرویس، محوطه پیرامونی زمین چمن مصنوعی و حاشیه دیوارچینی جدید پردیس غرس شده‌اند .
گفتنی است پیش از این نیز درخت‌های مختلف مرکبات در محوطه پردیس کاشته شده بود و با کاشت درخت‌های جدید، سرانه فضای سبز این دانشگاه بیش از پیش افزایش یافت.