دوشنبه ، 12 خرداد ، 1399

کد خبر: 722   |  دفعات بازدید : 104   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام تسلیت رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت سالگرد شهادت مظلومانه امام جمعه فقید کازرون شهید حجت‌الاسلام محمد خرسند

27 ارديبهشت, 1399

بسمه تعالی

شهادت مظلومانه امام جمعه فقید کازرون، درد جانکاهی بر پیکر متدینین، اهالی علم و اندیشه و عموم مردم شهرستان کازرون بود. امام جمعه‌ای که همچون پدری معنوی برای شهرستان کازرون توانسته بود دلگرمی‌های فراوانی را برای تلاش در جهت توسعه این شهرستان فراهم آورد. شهید والامقامی که در پایان زندگی پربار و عمر پرعزت‌شان، با شهادت در شب قدر و دریافت حکم تأییدی تاریخی از سوی مقام معظم رهبری با تصریح بر «فعال و موفق» بودن ایشان و همچنین با بدرقه و تشییع پرشکوه و به یادماندنی که مردم قدرشناس و فهیم شهرستان کازرون برای آن امام جمعه فقید برگزار نمودند، اثبات نمود که تا چه اندازه در خدمت به مردم این سرزمین موفق بوده است و چه جایگاه ارزنده‌ای را در محضر باری‌تعالی به دست آورده است.
ایشان در طول سالیان حضورشان در مقام امام جمعه کازرون، حمایت‌های بسیار ارزنده‌ای از نهادهای دانشگاهی این شهرستان و به ویژه دانشگاه سلمان فارسی کازرون داشتند. حضور مکرر آن امام جمعه فقید در برنامه‌های مختلف دانشگاه، ارایه رهنمودهای متعدد و حمایت‌های گسترده و اهتمام ویژه‌ای که برای توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون داشتند، خاطره‌های ماندگاری را از شهید خرسند در ذهن حامیان علم و علاقمندان به این شهرستان تاریخی و فرهنگی به وجود آورده و ماندگار کرده است.
اینجانب در آستانه یکمین سالروز درگذشت آن شهید والامقام، ضمن عرض تسلیت مجدد به عموم مردم شهیدپرور شهرستان کازرون و به ویژه خانواده بزرگوار شهید حجت‌الاسلام محمد خرسند، علو درجات را برای ایشان و همچنین تحقق آرمان‌ها و اهدافشان برای توسعه کازرون به ویژه در حوزه علم و دانش را از محضر خداوند منان خواهان و خواستارم.

دکتر انوشیران غفاری‌پور
رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون