دوشنبه ، 12 خرداد ، 1399

کد خبر: 723   |  دفعات بازدید : 142   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در آستانه یکمین سالروز شهادت / مروری بر حمایت‌های شهید خرسند از دانشگاه سلمان فارسی کازرون

28 ارديبهشت, 1399

دانشگاه سلمان فارسی کازرون این امکان برجسته را داشته است که از بدو تأسیس خود تا به امروز، همواره مورد حمایت ویژه امام جمعه‌های محترم شهرستان کازرون قرار گیرد. از حمایت‌ها و تلاش‌های گسترده‌ای که آیت‌الله ایمانی در زمان فعالیت در مقام امام جمعه این شهرستان برای تأسیس و راه‌اندازی این مرکز علمی داشتند تا پشتیبانی‌های ارزشمندی که آیت‌الله بنیادی در جهت ماندگاری و تداوم فعالیت آن انجام دادند. چنین حمایت‌هایی در طول دوران حضور حجت‌الاسلام خرسند در مقام امام جمعه کازرون نیز بسط و گسترش یافت و تا به امروز و از سوی حجت‌الاسلام محمد صباحی همچنان تداوم یافته است.

شهید حجت‌الاسلام محمد خرسند در طول سالیانی که در مقام امام جمعه کازرون حضور داشتند، فعالیت‌های گسترده و مثال‌زدنی برای توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون را دنبال نمودند. تلاش‌هایی که هیچگاه از یاد علاقمندان به توسعه شهرستان و دوست‌داران علم و دانش، نخواهد رفت و فراموش نخواهد شد. از حمایت‌های به یادماندنی برای توسعه دانشگاه در پردیس تا مذاکره‌های متعدد با مقام‌های مختلف شهرستان، استان و کشور برای گره‌گشایی از مشکلات دانشگاه و همچنین تقویت روند ارتقا و رشد هرچه بیشتر دانشگاه سلمان فارسی در سطوح مختلف از جمله فعالیت‌هایی بودند که خاطره‌های فراموش نشدنی از ایشان در تاریخچه دانشگاه سلمان فارسی کازرون برجای گذاشته است. ایشان در سال‌های پایانی حیات پربارشان، گام‌های ارزشمندی را برای کمک به توسعه دانشگاه و استفاده از ظرفیت خیّرین برای این منظور آغاز کرده بودند و با اهتمام ویژه‌ای که به حل مسایل دانشگاه داشتند، امیدهای تازه‌ای را برای رشد و توسعه هرچه بیشتر این مرکز علمی به وجود آورده بودند.
حضور دلگرم‌کننده‌ی حجت‌الاسلام خرسند در برنامه‌های مختلف دانشگاه و تأکید همیشگی‌شان بر لزوم تقویت فعالیت‌های علمی برمبنای رویکردهای دانشگاهی در سطح منطقه و کشور و همچنین حضور صمیمانه و پرمهری که همواره در برنامه‌ها و رویدادهای متعدد دانشجویی داشتند، نه تنها هیئت‌رییسه، اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی را بیش از پیش دلگرم می‌نمود، بلکه حضورشان به جمع‌های دانشجویی، روحیه و نشاط می‌داد.
در آستانه یکمین سالروز شهادت مظلومانه حجت‌الاسلام محمد خرسند، از دریچه دوربین، مرور کوتاهی می‌کنیم بر بخشی از مشارکت‌هایی که آن شهید والامقام در حمایت از برنامه‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون داشتند.
روحشان شاد و یادشان گرامی.