دوشنبه ، 12 خرداد ، 1399

کد خبر: 725   |  دفعات بازدید : 138   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دانشگاه سلمان فارسی به دلیل بستر جغرافیایی و جمعیتی باید تقویت شود و توسعه یابد/ نماینده منتخب شهرستان کازرون و کوهچنار با مقامات وزارت علوم دیدار کرد

30 ارديبهشت, 1399

نماینده متخب مردم شریف شهرستان‌های کازرون و کوهچنار برای پیگیری بخشی از مسائل و مشکلات دانشگاه سلمان فارسی کازرون با چند نفر از مقامات وزارت علوم دیدار کرد. در دیدار دکتر فریدون عباسی دوانی با قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری، معاون آموزشی وزارت علوم، معاون اداری و مالی، مدیر کل امور وزارتی، مدیر دفتر امور مجلس، مشکلات دانشگاه را مطرح کردند و در جهت حل این مسایل و مشکلات به تبادل نظر پرداختند.

در این دیدارها که به طور جداگانه صورت گرفت، مسایلی از جمله کمک به روند ارتقا و فراهم نمودن امکانات بهتر تقویت دانشگاه و اعضای هیئت علمی، تسریع در تکمیل هرم اعضای هیئت علمی، طرح آمایش و لزوم توسعه دانشگاه به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی و بستر جمعیتی آن، تجهیز آزمایشگاه‌ها، ضرورت توسعه تحصیلات تکمیلی در چند رشته موجود دانشگاه، فراهم بودن زمینه‌های منطقه‌ای و علمی برای افزودن چند رشته جدید، تکمیل گروه‌های آموزشی مطرح شد.
نماینده منتخب مردم شریف شهرستان‌های کازرون و کوهچنار همچنین در دیدار با معاون اداری و مالی وزارت علوم بعضی از مشکلات زیر ساختی دانشگاه نیز مطرح کردند که با نظر مساعد و همراهی آن مقام وزارت مواجه شدند. از جمله این موارد می‌توان به کمک به تسریع در بهره‌برداری از ساختمان‌های دانشکده علوم پایه، سلف سرویس مرکزی، ساختمان آموزشی،کمک به تامین اعتبار برای ساخت فضاهای رفاهی دانشجویی و کمک به ارتقای وضعیت معیشتی اعضای هیئت علمی و کارکنان اشاره کرد.
در این دیدارها که اغلب با نظر مساعد مقامات وزارت علوم مواجه شد به پاره‌ای از انتظارات مسئولان وزارت از دانشگاه از جمله ضرورت تقویت بنیه علمی دانشگاه و ارتقای بهنگام اعضای هیئت علمی و لزوم پیگیری و عزم جدی مسئولان دانشگاه برای تحقق این امر نیز پرداخته شد.
دکتر فریدون عباسی دوانی پس از جلسات و تماس‌های متعدد با رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر انوشیروان غفاری‌پور، در جریان بسیاری از مشکلات پیش روی این دانشگاه قرار گرفتند و در جهت رفع این مشکلات با مقامات وزارت علوم دیدار و موارد مورد نظر را پیگیری نمودند. دیدار منتخب شهرستان کازرون و کوهچنار با تعدادی از مقامات و معاونان وزارت علوم، روز دوشنبه بیست و نهم اردیبهشت‌ماه صورت گرفت.