يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 76   |  دفعات بازدید : 4063   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

امضای تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

11 شهريور, 1392

سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون خبر داد:
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون از امضا تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ خبر داد.
رضا پولادی گفت: تفاهم نامه همکاری علمی – تحقیقاتی و پژوهشی بین دانشگاه سلمان فارسی و مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ به امضا رسید.
پولادی با اشاره به این که این تفاهم نامه به منظور استفاده مطلوب از توانایی های مؤسسه و دانشگاه در جهت اجرای پروژه های تحقیقاتی – کاربردی و تجاری سازی یافته های پژوهشی مورد نیاز منعقد شد، افزود: از دیگر مفاد این تفاهم نامه برگزاری نشست های علمی مشترک و تبادل افکار و اطلاعات و همچنین تبادل اسناد و مدارک علمی و استفاده از تجهیزات تحقیقاتی مشترک می باشد.
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی گفت: گذراندن دوره کارآموزی دانشجویان در مؤسسه و همکاری در تبادل اساتید و دانشجویان زبده و برجسته طرفین، متناسب با نیاز دو مجموعه از توافقات مهم بین موسسه پژوهشی علوم و فنون رنگ وزارت علوم و تحقبقات و دانشگاه سلمان فارسی کازرون است.
وی افزود: از موارد دیگر مندرج در این تفاهم نامه می توان به همکاری در زمینه بهره برداری از سایت ها و پایگاه های علمی، تحقیقاتی و استفاده از فضاهای آموزشی و آزمایشگاهی طرفین و همکاری و مساعدت در جهت گسترش فضای فیزیکی دو مجموعه با هدف ارتقای توان علمی طرفین و همچنین مساعدت و بهره گیری از تجربه طرفین جهت تجاری سازی دستاوردها و دانش فنی بدست آمده اشاره کرد.